Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

MotherHood Center

MotherHood Center este locul unde te initiezi si te perfectionezi ca parinte.

 Stii…,momentul in care devii parinte, devii de fapt om de arta. Oamenii de arta au viziune. Si pasiune. Sculpteaza si creeaza. Iau putin de aici si pun dincolo. Nu stiu exact intotdeauna cum sa faca, dar se lasa condusi de instinct pentru ca in final sa dea contur Copilului.

Gama de servicii prenatale - VIITORI PARINTI este ampla si complexa: Gimnastica Gravidei, Masaj Prenatal, Cursuri de Puericultura - Ingrijirea Nou-Nascutului si Sugarului, Cursuri de Pregatire pentru Nastere, Psihologie Prenatala - Conecting Babies and Parents.

Gama de servicii postnatale - SUNT PARINTE este gandita pentru a raspunde nevoilor voastre - parinti si bebelusi: Atelier Masajul bebelusului, Gimnastica Bebelusului, Diversificarea Alimentatiei, Cursuri de Prim Ajutor pentru Copii, Psihologia bebelusului: Ateliere de stimulare senzoriala pentru bebelusi - Piticoti Exploratori, grupuri pentru copii si bebelusi, Parenting.

Toate atelierele Motherhood Center graviteaza in jurul principiului Learning by Doing: multa practica, interactiune si emotie.

La Motherhood Center ne focusam pe identificarea, valorizarea si construirea de resurse interioare pentru ca Tu sa fii in contact cu nevoile tale si ale copilului tau.

www.motherhood.ro

Adresă:
Al. Solca nr. 8A, sector 5, Bucuresti
Vizualizare hartă mărită
Cale acces:
Metrou Eroii Revolutiei
Program de lucru:
L-D 10:00 - 19:00
Telefon:
0721.608.096
Comentarii:
în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy