Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Masajul Gravidei

judetul :

MotherHood Center

Adresă:
Al. Solca nr. 8A, sector 5, Bucuresti
Cale acces:
Metrou Eroii Revolutiei
Date contact:
e-mail, website
Categorie
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

Departe de trafic, de zgomot si agitatie, la MotherHood Center masajul gravidei se face pe tonalitati de jazz, blues si ragtime, intr-o incapere calduroasa, mobilata in accente clasic-elegante. Cremele si uleiurile folosite sunt 100% naturale din migdale vitaminizat cu citrice de Sicilia, trandafir sicilian, avocado, jojoba, masline, sambure de strugure hidratand pielea gravidei, dandu-i o noua vigoare si catifelare infinita.

 

Masajul prenatal este personalizat pentru fiecare gravida in functie de trimestrul de sarcina, disconforturile fiziologice resimtite de aceasta, alte afectiuni existente si nevoile sale. Astfel, masajul prenatal desfasurat de catre specialistii Motherhood raspunde nevoilor si dorintelor gravidei, aceasta resimtindu-se in final, cat mai relaxata si eliberata de durerile provocate de disconforturile sarcinii: dureri de spate, migrene, edeme picioare etc.

Programul de masaj prenatal este configurat si desfasurat de catre kinetoterapeuti specializati in kinetoterapia prenatala si recuperare medicala.

Detalii: www.motherhood.ro

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy