Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Atelier Masaj si Gimnastica Bebelusului: Tenderness Baby

judetul :

MotherHood Center

Adresă:
Al. Solca nr. 8A, sector 5, Bucuresti
Cale acces:
Metrou Eroii Revolutiei
Date contact:
e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Cursuri pentru bebelusi

Draga mami,


Te invitam sa descoperi cat de minunat este sa ii transmiti iubirea bebelusului tau prin atingere si cum poti sa ii stimulezi armonios dezvoltarea neuropsihomotorie in cadrul Atelierului de Masaj si Gimnastica a bebelusului( 1 luna-1 an).
Atelierul Masajul si Gimnastica bebelusului -  Comunica altfel cu puiul tau! este structurat in 6 sesiuni, cu durata de 40 - 60 minute, in care mama invata direct pe bebelusul ei care sunt manevrele de masaj. Pentru bebelusii cu varsta incepand de la 4 luni vom pune accentul pe toata toata gama de exercitii de gimnastica si posturi facilitatoare pentru dezvoltarea motrica.
 In cadrul atelierului de la o sesiune la alta, vom aborda o alta structura tematica:
 • Masajul fetei - Pentru un zambet de durata!
 • Masajul abdominal - Burtica supla si linistita!
 • Masajul membrelor superioare - Brate frumoase si puternice!
 • Masajul memebrelor inferioare - Picioare zvelte si dinamice!
 • Masajul spatelui - Pentru o tinuta impecabila!
 • Manevre de masaj recomandate si interzise. Beneficii si riscuri.
 • Cum sa identifici si sa respecti gradul individual de dezvoltare psihomotrica a bebelusului tau
 • Gimnastica recomandata pentru stimularea motrica


  Masajul bebelusului este compus din miscari delicate, de alinare, mangaiere si stimulare gentila efectuate de mainile mamei sau tatalui  pe intreaga suprafata a corpului bebelusului. Prin masaj, micutul tau va percepe iubirea si grija pe care i-o porti si se va simti ocrotit. In plus, contactul vizual, vocea ta calda si calma vor contribui la stabilirea unei legaturi mai profunde intre tine si copil. Timpul petrecut masandu-ti copilul este unul excelent  care te va ajuta sa iti descoperi copilul si lui ii va da prilejul de a-si constientiza corpul si de a se percepe ca pe un tot intreg. Privind reactia si miscarile micutului in timpul masajului, iti poti dezvolta interesul si sensibilitatea, care pot duce la inlocuirea sentimentelor de nesiguranta cu bucuria de a fi aproape de copil si cu increderea in tine ca parinte. 

  In numeroase culturi, practicarea masajului bebelusilor este o arta straveche transmisa din generatie in generatie. De sute de ani, mamele de peste tot din lume stiu ca atingerea lor delicata calmeaza, linisteste si comunica sentimentele de iubire bebelusilor. Noile cercetari stiintifice confirma ca masajul bebelusului are numeroase beneficii care includ stimularea dezvoltarii, imbunatatirea tonusului muscular, coordonarea membrelor, regularizarea programului de somn si mai ales stimularea sistemelor vitale ale corpului: circulator, respirator, imunitar si nervos. In plus, tehnici specifice de masaj ajuta la alinarea problemelor digestive precum colicile si constipatia, sau la alinarea durerilor provocate de aparitia dintilor. 

  Masajul bebelusului este o adevarat arta dar, ca orice arta, are tehnicile sale ce trebuiesc stapanite!

  Detalii: http://www.motherhood.ro/atelier-masajul-bebelusului.html
Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy