Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

SC Shakespeare Educational SRL

Shakespeare School iti ofera un program complet de invatare a limbii engleze, bazat pe o metoda moderna si interactiva.

Deviza noastra ca profesori este „We love teaching you to love English!” Aceasta inseamna ca suntem un centru de limbi straine altfel. La cursurile noastre poti fi sigur ca iti insusesti limba engleza cu placere si cu usurinta. De ce? Fiindca ai parte de o atmosfera mereu placuta si incurajatoare, de tehnici si tehnica moderna de predare, ca si de profesori care isi adapteaza stilul de lucru pentru fiecare cursant.

Daca vrei sa inveti limba engleza si sa te pregatesti pentru performanta la examene, o poti face la Shakespeare School, din gradinita si pana la facultate. Iar pentru ca testele si examenele de engleza sa nu fie niciodata o surpriza, iti masuram constant evolutia, prin testari periodice si printr-un raport de progres pe care ti-l trimitem tie si parintilor.

In plus, e bine sa stii ca la Shakespeare School, organizam si cursuri de pregatire si simulari complete pentru examenele de engleza pe care te pregatesti sa le sustii: admiterea la clase intensive/bilingve, examenele pentru obtinerea de certificate Trinity, Cambridge, IELTS siTOEFL.

Ne mandrim cu o rata foarte mare de succes la toate aceste examene si teste – aproximativ 97% dintre cursantii Shakespeare School obtin rezultatele dorite.

Adresă:
Str. Eufrosin Poteca nr 42 A, sector 2
Program de lucru:
PROGRAM RECEPTII Luni - Vineri 10.00 - 19.00
Telefon:
0755132228
Comentarii:
în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy