Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Cursuri de engleza pentru copii - Juniori( 7 - 10 ani)

judetul :

SC Shakespeare Educational SRL

Adresă:
Str. Eufrosin Poteca nr 42 A, sector 2/Str. Dimitrie Racovita nr 11, sector 2/Str. Tokio nr 9, sector 1
Date contact:
0755132228, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Limbi străine

Engleza pentru copii este mai atractiva la cursurile „Junior English”

Cursurile „Junior English” de engleza pentru copii inseamna intotdeauna o atmsofera calda si prietenoasa, unde copiii se simt in siguranta, apreciati si incurajati.

Pentru ca grupele noastre sunt intotdeauna restranse (niciodata peste 10 – 12 cursanti), ne permitem sa observam toti copiii cu mare atentie.

Stim exact ce anume starneste interesul si mentine atentia fiecaruia in parte. Si reusim astfel sa ii facem sa indrageasca engleza pentru copii.

Ii atragem pe copii sa participe la jocuri interactive. Le prezentam conceptele noi prin scurte filmulete amuzante. Ii provocam la mici competitii si la interpretari de roluri.

Lucrurile acestea se adauga firesc instrumentelor noastre traditionale cum sunt manualele, fisele de gramatica sau caietele de activitati.

Daca vreti sa va convingeti de beneficiile metodei de predare Shakespeare School, va invitam la o lectie de engleza demonstrativa si gratuita pentru copii.

Ce invata copiii la cursurile „Junior English”?

La cursurile noastre de engleza pentru copii „Junior English” urmarim tot ce inseamna stapanirea unei limbi straine: intelegerea, exprimarea vorbita si exprimarea scrisa.

Cand vorbesc, copiii invata sa poarte o conversatie adevarata in limba engleza si sa inteleaga un vorbitor nativ. Cat mai devreme, ei invata sa se exprime prin propozitii coerente, nu doar prin cuvinte sau expresii izolate. Cursantii nostri isi formeaza vocabularul in limba engleza, in functie de varsta, de necesitatile de comunicare si de interesele lor specifice.

Cand scriu, copiii invata nu doar sa scrie corect, ci si sa isi aseze firesc ideile, astfel incat sa compuna scrisori, scurte povestiri si descrieri frumoase.

Atat in scriere, cat si in vorbire, ne invatam copiii sa foloseasca firesc si corect toate cunostintele pe care le predam. Profesorii nostri le prezinta in situatii concrete de comunicare, astfel incat cei mici sa le poata folosi cu mare usurinta oricand vor avea nevoie de ele in viata reala.

Ce instrumente folosim pentru a preda engleza pentru copii?

Activitatile noastre de la curs sunt foarte variate. Mereu activi, copiii sunt antrenati si implicati in:

 • Dialoguri care consolideaza notiunile noi si pe cele deja dobandite
 • Folosirea in situatii reale a structurilor de gramatica si de vocabular
 • Competitii in echipe, care ii stimuleaza sa participe activ la lectii si ii ajuta sa isi dezvolte cunostintele de limba engleza intr-un mod dinamic
 • Interpretare de roluri si punerea in scena a diferitelor povesti si situatii
 • Folosirea in scop educativ a marionetelor si a altor instrumente de joc interactiv
 • Utilizarea in scop didactic a tablei interactive, care este compusa din computer, videoproiector, smart board si sistem audio. Folosim softuri educationale si activitati special create care folosesc tehnologia tablei interactive, astfel incat sa ii ajutam pe copii sa aprofundeze cunostintele acumulate la curs.
 • Folosirea de materiale vizuale (imagini, filme, secvente video) sau audio

Copiii indragesc si activitatile extracurriculare asociate cursului. Am gandit aceste activitati pentru a le completa pe cele de la cursuri si a consolida cunostintele acumulate:

 • Campionatul de ortografie (Spelling Championship) este un concurs intern menit sa motiveze cursantii sa scrie corect in limba engleza
 • Evenimentele speciale, pe care copiii le asteapta cu nerabdare pe intreaga perioada a anului, includ serbarile de Halloween, de Craciun, Easter Week si Parent’s Week
 • Cursurile de vara de limba engleza permit cursantilor sa aiba o continuitate a invatarii si pe timpul vacantei de vara
 • Tabere de limba engleza in Romania
 • Scoli de vara de limba engleza in Anglia

Un progres masurat constant

Pentru a fi siguri ca toti cursantii nostri ajung la cel mai bun nivel posibil de cunoastere a limbii engleze, monitorizam constant evolutia fiecaruia dintre ei.

De asemenea, organizam teste periodice pe parcursul anului, cat si unul la finalul cursului. Pe langa teste, fiecare copil primeste periodic si Rapoarte de Progres detaliate.

Astfel, atat parintii, cat si copiii sunt tot timpul la curent cu evolutia cunostintelor de limba engleza. Iar la sfarsitul anului scolar, orice cursant al nostru poate obtine si o diploma recunoscuta international, daca sustine un examen Trinity.

Cum si unde organizam cursurile noastre de engleza pentru copii?

Unii dintre cursantii nostri sunt incepatori la limba engleza, in timp ce altii o studiaza deja de cativa ani.

De aceea, cursurile noastre de engleza pentru copii au 4 niveluri de dificultate:

 • Juniori 1 (6 – 7 ani, clasa I)
 • Juniori 2 (7 – 8 ani, clasa a II-a sau a III-a)
 • Juniori 3 (9 – 10 ani, clasa a III-a sau a IV-a)
 • Juniori 4 (9 – 10 ani, clasa a IV-a)

Cursul este structurat in 2 sedinte de cate 90 de minute, in fiecare saptamana.

Perioada de desfasurare: octombrie – iunie, respectand vacantele scolare (cu exceptia celei din noiembrie). In timpul verii, copiii pot continua sa invete engleza la cursurile noastre de vara.

Locul de desfasurare: cursurile de engleza pentru copii se desfasoara in Bucuresti, la cele 3 sedii Shakespeare School.

Cum va inscrieti la cursurile de engleza pentru copii?

In fiecare an, va puteti inscrie in prima jumatate a lunii septembrie. In functie de numarul de locuri disponibile, inscrierile se pot face si pe parcursul anului scolar.

Care sunt pasii de urmat?

Pasul 1: FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

 • Va invitam sa completati un formular de inscriere pe site-ul nostru (sau click pe „Inscriere”, mai jos pe aceasta pagina).

Pasul 2: TESTAREA GRATUITĂ

 • Odata completat formularul, va rugam sa sunati la numarele de telefon 021.230 20 06/  0755 132 228 pentru a va programa copilul la o testare gratuita prin care ii vom evalua nivelul de limba engleza. Astfel, il vom putea incadra in grupa cea mai potrivita. Testul va consta intr-un scurt dialog cu un profesor Shakespeare School.

Pasul 3: ACHITAREA TAXEI

 • După ce ați primit recomandarea noastră referitoare la incadrarea copilului intr-una din grupele noastre, veti fi invitati sa achitati taxa de curs.
 • Important: Taxa se poate achita integral sau in 5 transe, numai la sediul Shakespeare School unde copilul dumneavoastra va veni la curs.

Reducerile de care beneficiati la achitarea taxei :

 • 5 % pentru achitarea integrala
 • 10 % pentru al doilea membru al familiei

Pasul 4: PRIMIREA ORARULUI

 • Inscrierea este acum completa, iar noi va vom comunica orarul si data de incepere a cursului.

Va asteptam cu drag la Shakespeare School!

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy