Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Matematica fara probleme

judetul : Bucuresti
6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

CENTRUL EDUCATIONAL FLUENTIS

Adresă:
Bucuresti, str. Emanoil Porumbaru 86 A (Charles de Gaulle), sector 1
Cale acces:
Aviatorilor
Date contact:
0726699808, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală, Cultură generală, Altele

Meditatiile capata alt sens in cadrul cursurilor Fluentis complemenatre experientelor scolare. Practic, distractiv si adaptat nevoilor si abilitatilor de invatare ale copiilor, cursul de Matematica "Fara Probleme" isi propune, dupa cum ii spune si titlul, sa nu mai creeze probleme si antipatie fata de matematica in randul copiilor. Gandirea matematica sta la baza dezvoltarii lor armonioase si echilibrate, fiind premisa rezultatelor academice deosebite.

Cu un profesor calm, avand dubla specializare in stiinte matematice si psihologia copilului, reusim sa-i facem pe copii nu numai sa inteleaga matematica, dar sa o si indrageasca. Astfel, experienta de peste 15 ani in predare, in medii private, dublata de rezultatele foarte bune obtinute la concursuri scolare de toti copiii care au avut ocazia sa invete prin metodele logice si intuitive utilizate de profesorii Fluentis, sunt avantajele care asigura rezultate spectaculoase si durabile.

Cursul se desfasoara pe nivel de studiu/an scolar si tine cont de nevoile de invatare generale sau particulare (participare la concursuri, olimpiade, examene de admitere, etc).

Pretul unui curs este de 19 lei/copil/sedinta. Frecventa se stabileste in functie de nevoile de invatare ale participantilor. Cursul se desfasoara la sediul Fluentis din strada Emanoil Porumbaru 86 A (Charles de Gaulle)

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy