Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Atelier de Creativitate prin Povesti

judetul : Bucuresti
6 - 12 ani;  

Step in Art

Adresă:
str. Putul lui Zamfir nr.21 et.1 sect.1 Bucuresti
Cale acces:
331,131,301,282,182,335,330 statia Piata Dorobanti
Date contact:
0723723088, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală, Cultură generală, Altele

V-ati imaginat vreodata cum arata personajele din poveste? Cu ce sunt imbracate? Sau poate unde locuiesc?

V-ati intrebat vreodata cum s-ar termina o poveste daca am schimba ceva sau daca ar aparea un personaj nou?

Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie si sa construim povesti, personaje si  situatii noi impreuna cu ceilalti copii, exprimandu-ne prin cuvinte, desene sau jocuri!

 

Dragi parinti, atelierul este o incursiune in lumea povestilor pentru copiii intre 5 si 12 ani in cadrul caruia ei  isi stimuleaza propria creativitate prin cuvinte, culori sau joc de rol.

In aceasta etapa de varsta, povestea, desenul si jocul sunt modalitatile  prin care  cei mici isi pot dezvolta imaginatia si creativitatea. Dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii este foarte importanta pentru ca  ii sustine sa isi creioneze propria imagine de sine si sa stabileasca o legatura sanatoasa intre lumea lor interioara si cea exterioara. Povestile ii pot ajuta sa identifice si sa exprime emotii si sentimente, sa gaseasca noi modalitati de exprimare a lumii lor afective, sa isi explice concepte abstracte sau metaforice, dezvoltandu-le limbajul si gandirea. De asemenea, prin intelegerea firului narativ si a tipologiei personajelor, copiii descopera lumea si situatii de viata in afara familiei, cum arata consecintele unor fapte si ale unor atitudini si isi insusesc noi compartamente mai potrivite pentru rezolvarea problemelor  in viata de zi cu zi.

 

La Atelierul de Creativitate prin Povesti, copiii petrec timp cu alti copii si invata unii de la altii, le ofera o alternativa de petrecere a timpului liber in afara computerului si  televizorului si le stimuleaza interesul pentru lectura.

 

Atelierul de Creativitate prin Povesti incepe in data de 14 martie, in functi de inscrieri, si este format din 2 module a cate 4 sedinte, in fiecare luni. Puteti opta sa platiti cate un modul 160 ron/modul sau cate o sedinta, 50 ron/sedinta. Atelierul este sustinut de Madalina Dinica, psiholog psihoterapeut .

 

Durata: 1h 30 min

Locuri: 10

Participarea se face numai cu inscriere pe contact@stepinart.ro.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

EduTabere în străinătate

Alege din peste 300 de variante de EduTabere în străinătate, fie de pregătire pentru studii sau examene, fie artistice, cu activități...

Vacanta de vara pentru copii si...

CAI – TIMP IMPREUNA – INCREDERE – ECHITATIE – NATURA – FAMILIE Aceasta este promisiunea Potcoava Mountain Hideaway...

Curs de aikido pentru parinti si...

Bine ati venit in Clubul Rakuten Chan din Bucuresti, club ce promoveaza Aikido ca arta martiala, adresandu-se in aceeasi masura copiilor si...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy