Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Gimnastica Gravidei: Fit Pregnancy

judetul :

MotherHood Center

Adresă:
Al. Solca nr. 8A, sector 5, Bucuresti
Cale acces:
Metrou Eroii Revolutiei
Date contact:
e-mail, website
Categorie
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

Modulul Gimnastica Prenatala din cadrul MotherHood Center reprezinta o combinatie unica de Stretching, Pilates, Gimnastica prenatala aerobica in pasi de dans cu miscari line si controlate pe o muzica ritmata, toate fiind bine dozate si avand efecte benefice asupra tonusului gravidei si fatului.

Modulul de Gimnastica Prenatala Motherhood cuprinde clase variate de miscare, fiecare avand o structura specifica si rulandu-se periodic. Astfel, ne asiguram ca lucram complex si ne simtim excelent atunci cand facem miscare.

In Step Dance: Baza o reprezinta miscarea pe ritmuri muzicale vii, antrenante, cu coregrafii simple, care iti ofera simultan tonus, flexibilitate, energie si buna dispozitie. De la aceasta clasa, vei pleca in pasi de dans fredonand refrenele celor mai difuzate melodii.

Workout Ball: Iti aduci aminte cu cata bucurie te jucai cu mingea pe cand erai copil? Imagineaza-ti acum o minge imensa si confortabila cu care te poti juca antrenandu-ti intreaga musculatura si postura corecta a corpului. Exercitiile de balans pelvian te familiarizeaza cu tehnicile de pozitionare din travaliu care faciliteaza gravitatia fatului si deschiderea pelviana, aspecte care se traduc printr-un travaliu mai usor (ca intensitate a durerii) si mai scurt. Invatand ce exercitii si pozitii sa faci cu mingea, o poti lua cu tine la maternitate (acolo unde nu exista mingi) pentru a te insoti intr-un travaliu activ si dinamic dinaintea nasterii/ expluziei bebelusului.

* Light Fitness: Exercitiile cu banda elastica, gantere usoare si bastoane ajuta la antrenarea si mentinerea unei posturi corecte prin tonifierea intregului corp, in special a spatelui, bazinului, membrelor inferioare si superioare.

* Stretch & Tone Pilates: Pe masura ce bebe creste in burtica, centrul de greutate al corpului tau se modifica, ceea ce inseamna mai multa atentie pentru anumite miscari si aplecari. Schimbarile hormonale care se intampla acum, in timpul sarcinii, fac ca articulatiile si musculatura corpului tau sa capete mai multa elasticitate si flexibilitate. Atentia acordata in mod special respiratiei, exercitiile controlate si fluide sunt cel mai potrivite pentru corpul si sufletul tau in aceasta perioada minunata a vietii tale si nu numai.

Detalii: http://www.motherhood.ro/gimnastica-prenatala.html

 


Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy