Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy
voucher50LEI

Descarcă acum!

Curs de feminitate 15-18 ani Daniela Nane

judetul : Bucuresti
peste 12 ani;  
X

Descarcă voucher


ACTHARSIS- Daniela Nane

Adresă:
Str. Pictor Ion Negulici 40A, parter
Cale acces:
La 2min pe jos de metrou Aviatorilor
Date contact:
0744601818, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală, Cultură generală, Actorie

Atelier de Feminitate

Vă invităm să învățăm împreună despre feminitate, analizând extraordinare personalități feminine din literatura română și universală. Agness, Zoe, Mașa, Maria Sinești, Nora, Cleopatra,  Zița sau Hedda Gabler sunt personaje puternice și fascinante, provocând masculinitatea prin forța lor interioară, blândețea, bunătatea,  inteligența, spiritul de sacrificiu sau curajul lor.

Vă invităm să studiem atributele feminității, privindu-i fațetele din cât mai multe unghiuri. Cum gândește, vorbește și se poartă o femeie remarcabilă? Ce energie îi alimentează carisma? Cum simte, cum se raportează la mediu, dar și ce îmbracă și de ce?

Le invităm pe adolescente să-și descopere potențialul de forță feminină care să le dea încredere de sine și să le ajute să-și pună în valoare calitățile. Iar celor care nu mai sunt copii  le așezăm oglinda în fața propriei personalități, pentru a înțelege și valoriza tezaurul de însușiri pe care îl pot pune la lucru pentru a trăi, în relații demne și calde, o viață împlinită personal și profesional. Apoi vom experimenta direct situații exemplificative prin studiu de personaj, prin asumare de  concept și joc de rol, descoperind în inconștientul nostru potențialul fiecăreia de a fi o femeie extraordinară, exersând, în relații fictive, pe scenă, exteriorizarea personalității recent restructurate, ca exercițiu pentru viața adevărată.

Cine poate spune că înțelege paradoxul feminin? Cine poate pretinde că deține cheia de descifrare a contrastului și contradicției în ființare? Sunt însă femei care ne pot inspira să trăim feminitatea cu bucurie, cu grație și cu recunoștință, știind că forța acestei atitudini aduce respect de sine, iubire și relații armonioase.

Vă așteptăm cu drag!

 

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy