Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

ACTHARSIS- Daniela Nane

Cursurile la care sunt invitati copiii dvs. sunt cursuri de dezvoltare personala, in care copiii isi sporesc abilitatile mentale, isi inalta nivelul etic, isi dezvolta constiinta, personalitatea, autonomia, forta fizica si emotionala care, toate impreuna, duc la perceptie complexa, la responsabilitate, la stima de sine si la emancipare la urma urmei, pentru ca toti ne dorim copii care sa fie capabili sa faca fata cu succes provocarilor acestor timpuri.

Impreuna cu personalitatile invitate sa predea, am elaborat sisteme de lucru care sa le dezvolte copiilor nostri forta gandirii, aptitudinea de a vedea si ceea ce e in spatele evidentei, sa le sustina formarea unor inteligente libere si active, care ii stimuleaza sa fie creativi, inventivi, sa caute raspunsuri, sa gaseasca solutii, sa afle, sa aiba viziune, cu totul altceva decat ceea ce fac de cele mai multe ori la scoala, unde li se cere doar sa redea mecanic informatii care, de multe ori, sunt departe de sfera lor de interes.

Imi propun sa-i incurajez pe copii sa aiba intotdeauna incredere ca pot avea succes, sa-i indemn sa-si concentreze eforturile pentru a se dezvolta cat mai mult, pentru ca toti sunt copii minunati, cu un potential care trebuie descoperit si antrenat. Fiecare clipa pe care o vor petrece la Studio Amena va deschide o poarta catre o noua descoperire despre sine si despre viata.

Cu toata dragostea,
Daniela Nane

Adresă:
Studio Amena- Saga Film, Str. Dimitrie Racovita nr.8, Bucuresti
Vizualizare hartă mărită
Program de lucru:
Telefon:
0744601818
Comentarii:
în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy