Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Va asteptam la CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a XI-a! 23 - 24 mai 2015

30.04.2015 | Sursa : Asociatia CONIL

In perioada 23 - 24 mai 2015, pe scena Palatului National al Copiilor din capitala, va avea loc editia de vara 2015 a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii! Evenimentul este organizat de Asociatia CONIL, in parteneriat cu ISMB si cu profesorul de joaca, Leon Magdan.

CONIL Fest – Festivalul Integrarii se adreseaza tuturor copiilor, tipici si cu nevoi speciale, scopul principal al evenimentului fiind  sprijinirea integrarii copiilor atipici prin implicarea lor in activitati artistice si incurajarea acestora sa apara fara emotii in fata publicului.

Pe scena festivalului sunt asteptati sa participe mai bine de 1500 de copii din peste 50 de institutii de invatamant din Bucuresti si din tara. Evenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii, din sfera particulara si de stat, care vor oferi o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.

Programul bogat al festivalului include muzica, dansuri, balet, scenete de teatru, reprezentatii de arte martiale s.a. De asemenea, nu vor lipsi in foaier atelierele distractive si creative pentru cei mici si animatia.

Intrarea este libera, iar distractia si voia buna - garantate!

Organizatori: Asociatia CONIL si Profesorul de joaca, Leon Magdan

Parteneri: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti

Invitati speciali: actorul Leon Magdan cu un moment inedit de teatru de umbre prezentat si premiat in cadrul spectacolului “Romanii au talent”, Trupa de teatru de marionete “Clopotel”, micii artisti ai Rock School si alte surprize.

Pentru detalii si informatii suplimentare:
www.conil.ro
Iuliana Berca – Project Manager
0723. 693. 066 / 0766.08.55.44  
E-mail: marketing@asociatiaconil.ro

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy