Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Yoga pentru copii și familii

judetul : Bucuresti
0 - 3 ani;   3 - 6 ani;   6 - 12 ani;   peste 12 ani;   parinti;  

Liliana Ionescu
Specialistul în Yoga pentru copii și familie este Liliana Ionescu. În prezent instructor de yoga pentru copii și kids gym la Club Moving Otopeni, susține de asemenea clase de yoga pentru copii la Centrul Artes din Corbeanca, un after school din București și câteva clase private. Mai nou, susține și clase de Pilates pentru adulți în Corbeanca.
Liliana Ionescu
Specialistul în Yoga pentru copii și familie este Liliana Ionescu. În prezent instructor de yoga pentru copii și kids gym la Club Moving Otopeni, susține de asemenea clase de yoga pentru copii la Centrul Artes din Corbeanca, un after school din București și câteva clase private. Mai nou, susține și clase de Pilates pentru adulți în Corbeanca.

Centrul Morningstar

Adresă:
Strada Almaș nr. 16, sector 1, București (metrou Parc Bazilescu)
Cale acces:
metrou Parc Bazilescu (în spatele Parcului Bazilescu)
Date contact:
0723812915, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Arte marţiale, Sport, Dezvoltare personală
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

De ce Yoga pentru copii?

 

Pentru că e distractiv! Pentru că totul se desfășoară cao poveste – fie o călătorie într-o țară îndepărtată, o zi printre animalele din junglă sau din pădure, o excursie pe munte sau la mare, o petrecere sau pur si simplu, o poveste inventată chiar de copii!

Prin posturile Yoga, copiii își exersează corpul, se joacă, se conectează la un nivel mai profund cu sinele interior și dezvoltă o relație intimă cu lumea naturală din jurul lor.

Ce înseamnă o clasă de Yoga pentru copii?

Copiii învață mai bine atunci când se distrează, prin urmare clasele de Yoga dedicate lor împletesc poveștile, cântecele, jocurile și posturile, permitând copiilor să învețe într-un mediu multi-senzorial care explorează învățarea din punct de vedere kinestetic, vizual, auditiv, interpersonal și intrapersonal:

 • mult mai active și mai distractive decât orele pentru adulți – copiii nu păstrează posturile mai mult de câteva secunde, ei sunt într-o continuă mișcare, urmând firul poveștii;
 • accentul se pune pe sentimentul pe care-l simt copiii în timpul posturii, în loc de perfecțiunea execuției;
 • copiii sunt încurajați să-și respecte corpul și să-i dea atenție, asigurându-se ca în executarea fiecărei posturi să se simtă bine, să iasă și să intre în posturi atunci când se simt pregătiți.

Beneficii Yoga

În afara beneficiilor mentale și fizice, un principiu central al practicii Yoga este respectul și onoareapentru propria persoană, pentru ceilalți și pentru mediul înconjurător.

 • la clasele de yoga, copiii merg în călătorii magice în jurul lumii, învață despre diferite culturi. Foarte multe posturi sunt inspirate de animale, prin urmare copiii învață despre obiceiurile acestora, despre speciile pe cale de dispariție, etc.
 • copiii se nasc cu o afinitate firească față de natură și animale. Ei înțeleg și respectă natura, învață cum să aibă grijă de Pământ și locuitorii lui;
 • copiii învață să se asculte unul pe celălalt, să se ajute și să lucreze împreună;
 • copiii ajung s înțeleagă că sunte toți construiți din același material, doar formele sunt diferite;
 • toți, fără excepție, se simt acceptați pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce au;
 • îmbunătățește flexibilitatea și rezistența corpului
 • ajută la creșterea încrederii de sine și formarea unei imagini de sine pozitivă;
 • învață să-și gestioneze emoțiile, ceea ce duce la creșterea rezistenței emoționale:
 • stimulează creativitatea și imaginația;
 • ajută la dobândirea echilibrului corp-minte-suflet;
 • învață cum să se iubească și să se accepte așa cum sunt;
 • dobândesc coordonare și echilibru;
 • dezvoltă disciplina de sine și auto-controlul;
 • ajută la dezvoltarea concentrării;
 • coloana vertebrală devine mai lungă și mai flexibilă, ceea ce ajută la dobândirea unei posturi mai înalte și mai drepte;
 • fortifică toate sitemele organismului: osos, nervos, circulator, digestiv, respirator, hormonal și muscular, ajută la înțelegerea anatomiei

Yoga pentru copii este distractie!

Yoga este o practică holistică, cu focus atât pe exterior, cât și pe interior. Yoga înseamnă uniune trup-minte și suflet. Yoga pentru copii înseamnă exerciții fizice și de respirație, creativitate, concentrare, echilibru fizic și psihic. Yoga scoate la suprafață luminița care se află în fiecare copil, dar cel mai important, înseamnă DISTRACȚIE!

LOCAŢIE PE HARTĂ:
Pentru a vedea adresa pe hartă, clic pe Seteaza marker campul adresa
Sterge markerul | Centreaza pe Romania
Latitudine:
Longitudine:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy