Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Tabere montane

judetul : Bucuresti
6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

Himalaya Travel

Adresă:
Bd. Unirii 63, bl. F3, sc. 4
Cale acces:
-
Date contact:
0735131131, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Sport, Tabere

Muntele este cel mai bun loc în care ne-am putea desfășura vacanțele. El ne oferă aer curat și spațiu cât vedem cu ochii, pentru a ne putea organiza activitățile, devenind locul de joacă al copiilor, atât iarna cât și vara. Pentru a putea profita de toate astea, Himalaya Travel organizează în fiecare an tabere montanepentru copii, cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani, în România și în străinătate. 

Dacă iarna ne bucurăm doar de zăpadă în taberele noastre de schi și snowboard, pe timpul verii muntele ne oferă o mulțime de posibilități, de la drumeție și mountain-bike, la inițiere în escaladă. În special ruperea de oraș și explorarea unui mediu cu totul nou, departe de forfotă și agitație, în mijlocul pădurii sau sus pe creste, face din taberele montane aventuri cu adevărat memorabile. 

Aceste tabere montanese desfășoară în zone de referință pentru România și nu numai, iar tematicile sunt destinate iubitorilor de aventură și de explorare. Taberele montane sunt ceva mai solicitante decât taberele de inițiere, și reprezintă o latură esențială a activității noastre strâns legată de pasiunea pentru munte, din care s-au născut de fapt taberele Himalaya Travel.

Toate taberele montane beneficiază de prezența ghizilor montani autorizați din cadrul echipei noastre. Fie că este vorba despre turele de pe creasta Pietrei Craiului, de cele din adâncurile peșterilor Munților Apuseni, de peisajele deosebite din Munții Ciucaș, Retezat, Trascău și Cioclovina, sau de măreția Munților Dolomiți, taberele montane sunt garanția unor experiențe memorabile și a unor legături cu totul speciale care se formează între participanți. 

Pentru amintiri spectaculoase din vacanțele de vară, alegerea uneitabere montanereprezintă opțiunea perfectă.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy