Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Neuron English

judetul : 0
6 - 12 ani;   peste 12 ani;   parinti;  

Neuron English Constanta

Adresă:
Bd. Tomis 80, et 1, interfon 02
Cale acces:
Casa Miga, Supermarket Grand
Date contact:
0728181888, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală, Limbi străine, Multimedia
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

Neuron English Romania este un program educațional care propune o abordare inovativă de învățare a limbii engleze. Premiza de la care plecăm, transformată în viziunea noastră, este aceea că oricine poate învăța și vorbi limba engleză ca un nativ.  De aceea ne dorim ca in urmatoriii 10 ani sa devenim cel mai important partener in invatarea limbii engleze pentru copii, tineri și adulți la nivel național, cu o prezență de cel puțin 20 de centre în România și un minim de 10.000 de studenți.

Misiunea noastră este să oferim cât mai multor copii și tineri din România, oportunitatea de a învăța și exersa engleza ca în mediu nativ, prin expunerea la experiențe de învățare similare cu cele ale unui nativ vorbitor de limba engleză.

Cu sprijinul produselor inovative FastForWord și Reading AssistantNeuron English Romania oferă un pachet educațional tip blended learning ce contine o serie de exercitii de tip Brain Fitness, mai precis exercitii de gandire ce pun in functiune aptitudinile si competentele copiilor, fiind cu predilectie concepute pentru a îmbunătăti lectura si pentru a produce un limbaj fluent. Aceste exercitii ajuta copiii in vederea dezvoltarii atentiei, memoriei precum si a competențelor de prelucrare a datelor. Produsele Fast ForWord și Reading Assistant sprijina curriculum existent, nu-l înlocuiesc. Atunci când elevii proceseaza informatiile mult mai eficient, orice altă strategie de instruire funcționează mult mai bine.

Rezultatele din centrele care folosesc produsele FastForWord și Reading Assistant sunt spectaculoase: prin sistemul clasic de invatare a unei limbi straine, elevii pot obține o imbunatatire in ceea ce priveste abilitatile de citire intr-un interval de la unu-la doi ani, insa folosind produsele Fast ForWord și Reading Assistant acestia pot obtine rezultate mai rapide în citire în 6 luni!

Pachetul educational al Neuron English include următoarele elemente:

- 5 sesiuni on-line de lucru saptamanale cu produsele FastForWord, cu o durata recomandata de 30 de minute fiecare

- 3 sesiuni on-line de lucru săptămânale cu produsele Reading Assistant, cu o durată recomandata de 30 de minute fiecare (optional)

- O sesiune de lucru saptamanala de 1,5 ore cu instructorii nostri pentru a corecta greselile identificate , a introduce si explica noile concepte si a conversa pe marginea subiectelor propuse spre studiu

- Rapoarte de progres lunare privind evolutia abilitatilor copilului

- Consultatii cu instructorii si consultantii nostri minim o data pe luna  

 

Ce castigati daca urmați si ce pierdeti daca nu urmați programul Neuron English

Ce castigati daca lucrati cu produsele noastre

-Vă jucați și vă distrați de o manieră structurată, construindu-vă creierul pentru învățare și asimilând cele mai importante noțiuni de fonetică, vocabular și gramatică

- Vă crește stima de sine si  increderea in capacitatea de a invata limba engleza

- Aveți flexibilitate si independență in studiul limbii engleze, stabilindu-vă singuri ritmul de învățare

- Vă îmbunătățiți abilitățile de a urma instrucțiunile în limba engleză

- Vă dezvoltați atenția, memoria, capacitatea de procesare a informației și de secvenționalizare

Ce pierdeti daca nu lucrati cu produsele noastre

- Nu veți stii cum învață limba engleză un bebeluș nativ

- Nu va veti putea identifica exact noțiunile de trebuiesc asimilate sau consolidate

- Nu veți știi cu exactitate câte cuvinte corecte citiți pe minut și cum să obțineți rezultate mai bune în citire

- Nu veți primi rapoarte periodice despre progresele realizate și sugestii despre cum să învățați mai eficient

- Nu veți beneficia de un asistent personal la citire, care să vă ghideze pas cu pas în lecturarea cărților în limba engleză  

 

FOARTE IMPORTANT!

Pentru a fi siguri de beneficiile aduse de pachetul educational Neuron English acesta poate fi testat GRATUIT timp de o saptamana!

În plus,  VA GARANTĂM RAMBURSAREA CHELTUIELILOR, în oricare lună  in care nu putem dovedi progresul in învățare!

 

Programul FastForWord imbunatateste procesul de invatare

Programul FastForWord este fundamentat pe cercetările neuroștiințelor. FastForWord este un program  eficient care construiește capacitatea de învățare a creierului, făcând procesul de învățare mai ușor și mai rapid.

Programul FastForWord automatizează procesele de gândire și dezvoltă creierul în același mod in care un atlet construiește memorie musculara, prin repetare. În fiecare zi, studentul este îndemnat să răspundă la sute de exercitii din ce în ce mai dificile în succesiune rapidă, fiind practic expus la experiența de învățare a unui nativ vorbitor de limbă engleză.

Rezultatele sunt observate rapid in procesul de învățare, deoarece Fast ForWord întărește atât abilitățile cognitive cat și cele privind lectura fundamentală și competențele lingvistice.

Abilitățile cognitive consolidate de Fast ForWord:

 
 

Memoria - Fast ForWord lucreaza memoria pe termen scurt si pe termen lung, aceasta fiind un aspect esențial pentru recunoașterea, înțelegerea și reaminitirea cuvintelor.

Atenție - prin lucrul cu programul Fast ForWord, copiii dobandesc capacitatea de a se concentra pe informații și sarcini și de a ignora orice le poate distrage atentia. Prin programul Fast For Word copiii capată viteza de procesare a datelor pe care le citesc, devin astfel capabili de a procesa informatiile primite, in urma unei lecturi, prin care pot distinge sunete, identifica litere si intelege intelesul cuvintelor.

Secventiere - Fast ForWord dezvoltă copiilor capacitatea de a stabili ordinea cuvintelor în propoziții.

 

Ne gasiti si pe facebook https://www.facebook.com/pages/Neuron-English-Romania-Invata-engleza-ca-un-nativ/191131844406500

 

Video:
VEZI VIDEO
LOCAŢIE PE HARTĂ:
Pentru a vedea adresa pe hartă, clic pe Seteaza marker campul adresa
Sterge markerul | Centreaza pe Romania
Latitudine:
Longitudine:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy