Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Kogaion Gifted Academy - Prima Academie de Cunoastere si Inteligenta Integrata si Complexa din Romania isi deschide portile pe 3 noiembrie 2014!

judetul : Bucuresti
0 - 3 ani;   3 - 6 ani;   6 - 12 ani;   peste 12 ani;   parinti;  

Asociatia Gifted Education for Family

Adresă:
Sos. Nordului, nr. 94 F, sector 1, Bucuresti
Cale acces:
Linia autobuz 301, Magistrala metrou M2 (Berceni-Pipera)
Date contact:
0720529398, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Arte marţiale, Arte plastice, Muzică, Sport, Dezvoltare personală, Limbi străine, Multimedia, Cultură generală, Altele, Tabere, Actorie, Dansuri
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

KOGAION GIFTED ACADEMY - prima Academie de Cunoastere si Inteligenta Integrata si Complexa din Romania isi deschide portile pe 3 noiembrie 2014 !

CE ÎNSEAMNĂ CONCEPTUL KOGAION GIFTED ACADEMY?

Înseamnă Mai mult decât o școală, Mai mult decât un after-school, Mai mult decât o Academie de Enrichment.

KOGAION GIFTED ACADEMY va fi un adevarat Templu al Cunoasterii, in cadrul caruia fiecare copil va parcurge un Traseu Individualizat “Gifted Education” in armonie cu propria sa natura, cu abilitatile, inzestrarile si pasiunile lui.

Conceptul KOGAION GIFTED ACADEMY asigura formarea unei Personalitati armonioase si independente, cladita la nivel fizic, emotional, mental, spiritual si social si cresterea Increderii si Stimei de sine, ca baza a maximizarii potentialelor native ale omului creator, capabil de inalta performanta.

Profesorul Florian Colceag, specialist international gifted education, va fi direct implicat in educatia copiilor in cadrul Atelierelor de Cunoastere Integrata si Complexa si in crearea si mentinerea unei comunicari armonioase copil – parinte in cadrul atelierelor de Parenting.

In acelasi timp, Profesorul Florian Colceag va supraveghea alaturi de D-na Diana Petcu mentinerea actului educational de o inalta calitate, transferul de bune practici in ceea ce priveste modul de transmitere a informatiei relevante copiilor, precum si asigurarea unor mentori de o inalta calitate morala si profesionala.

Kogaion Gifted Academy pune la dispozitia tuturor participantilor un spatiu generos de desfasurare a activitatilor, situat pe Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, Bucuresti, la numai 50 de metri de Parcul Herestrau. Camerele sunt spatioase, luminoase, desfasurate pe o suprafata de 400 mp si o curte in suprafata de 200 mp si sunt dotate cu materiale didactice moderne, corespunzatoare ariilor de cunoastere studiate pe fiecare Academie in parte.

Programul se adreseaza copiilor intre 6 si 13 ani (clasa 0 - clasa a VI-a). In plus, exista programe specifice pentru grupele de varsta 3-6 ani, respectiv 14-18 ani, parinti si adulti.

Orar desfasurare cursuri: L-V – ora 12.00 – 19.00, S – ora 9.00 – 18.00.

 

Va asteptam cu drag la Conferinta de lansare a KOGAION GIFTED ACADEMY care va avea loc in data de 23 octombrie 2014, ora 18.00, la sediul CNR UNESCO, str. Anton Cehov nr. 8, sector 1, Bucuresti. Intrarea este libera.

Pentru o buna organizare a evenimentului, va rugam sa completati formularul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1qh3xzIZ7PHlr2p8zVW4YPaTyjIYIJJ3BBrr6Rcg23GU/viewform?c=0&w=1

Pentru detalii legate de procedura de inscriere la KOGAION GIFTED ACADEMY va rugam sa transmiteti un mail pe adresa: diana.petcu@gmail.com.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy