Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Dezvoltare personala, tehnologie de mediu, drama educationala si dans-terapie pentru toti copiii!

judetul : Bucuresti
0 - 3 ani;   3 - 6 ani;   6 - 12 ani;  

Gifted World Academy

Adresă:
Dr. Staikovici nr.4 a
Cale acces:
123, metro Eroilor
Date contact:
0756355047, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Arte marţiale, Arte plastice, Muzică, Sport, Dezvoltare personală, Multimedia, Tabere, Actorie
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

Incepand de astazi, parintii isi pot inscrie copiii la programul de weckeend World Development School- Romania. Este genul de program recomandat tuturor copiilor, cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, unde ei isi gasesc preocupari pline de profunzime, se distraza invatand si invata distrandu-se. Performantele extraordinare reusite de copii fac ca programele gifted education sa fie una dintre recomandarile de varf pentru invatare pentru toata viata, pentru refacerea profunda a fortelor intelectuale si fizice si pentru dezvotare personala.

 

World Development School este primul program gifted education dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3-12 ani, in care se utilizeaza metode de predare interactive, imaginative pentru a face procesul de invatare mai interesant, incitant, si eficient, folosindu-ne de experienta individuala.

Misiunea noastra: World Development School este prima scoala quality education din Romania, centrata pe copil, pe nevoile, abilitatile, posibilitatile lui. Un sistem, in care omul nu mai este o marfa, doar o piesa intr-un sistem, e o fiinta in care investesti ca sa il dezvolti, ii dai aripi sa ajunga sa isi atinga potentialul maxim de dezvoltare pe care il are de la Dumnezeu si pe care societatea nu i l-a promovat si incurajat. Ii vom ajuta sa se descopere, sa se inteleaga, sa experimenteze si sa se autosustina pentru a avea initiative de succes in viata.  Programele scolii functioneaza la sfarsit de saptamana si isi  propune sa invete copilul de a-si gasi rostul si rolul in viata sociala si scolara, orientarea acestuia catre o directie potrivita.  Echipa de mentori isi propune sa pregateasca grupuri de copii lideri ce vor da mai departe  calea de dezvoltare a altor copii. Atelierele de dezvoltarea personalitatii, tehnologia mediului,  stiinte experimentale, arte traditionale, comunicare, drama educationala, tehnologia construirii prototipurilor mecanice si informatice ii  vor ajuta pe  copiii sa isi cultive increderea in sine si  energia necesara pentru a-si gasi adevarata armonie.   

 

Copiii sunt liberi sa invete prin experiment si descoperire! 

In prima luna, copiii vor parcurge toate atelierele pentru a experimenta nevoile de invatare si dezvoltare emotionala, a personalitatii si performanta intelectuala. In urma evaluarilor facute de specialistii atelierelor si de psihologii programului, fiecare participant va beneficia de un pachet educational personalizat la care se vor adauga servicii de consiliere, indrumare si monitorizare pe o perioada de 12 luni. 

 

Locuri disponibile:

Parintii isi pot rezerva locuri pentru inscriere pentru urmatoarele grupe:

 

Grupa 3-6 ani                           Grupa 7-9 ani               Grupa 10-12

10 locuri ( ramase 7)           10 locuri ( ramase 8)     10 locuri ( ramase 5)

 

Locatie: Dr. Staikovici, nr. 4 A, Conil Kidergarden Afterschool ( langa Opera)

 

Detalii despre program si costuri: lajos.kristof@gmail.com, tel. 0756.355.047

LOCAŢIE PE HARTĂ:
Pentru a vedea adresa pe hartă, clic pe Seteaza marker campul adresa
Sterge markerul | Centreaza pe Romania
Latitudine:
Longitudine:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy