Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Cursuri de karate/autoaparare

judetul :

Cursuri de karate

Adresă:
Sala Tomis,Complex Flamanda
Cale acces:
cu masina,autobuz.
Date contact:
0745088880, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Arte marţiale

Prin aplicarea principiilor de baza , Karate Traditional dezvolta caracter, respect, autocontrolul universal, sinceritate si spirit. Noi putem face ceea ce voi nu  aveti timp sa faceti.

                De ce ar practica copii dvs. acest sport ?

-          In scurt timp veti avea un copil mult mai disciplinat.

-          Prin metodele de antrenament si principiile aplicate, atentia si autocontrolul copilului va spori simtitor lucru care va fi observat in activitatea scolara.

-          Respectul copilului fata de parinti, colegi si prieteni va creste simtitor.

-          Viitoarele competitii la care vor participa, vor intari increderea si curajul fiecarui copil, pregatindu-l mult mai bine penru viata, cladindu-i  un caracter puternic.

-          Faptul ca practica o forma de miscare organizata si controlata care este esentiala in dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a copilului dvs.

  • C.S. Karate Traditional Constanta face inscrieri pentru copii cu varsta minima de 5 ani. Antrenamente si inscrieri la sala Tomis din Complex Flamanda Luni si Joi orele 20:00. Instructor inginer Dumitrescu Niculae 5 dan, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu.

Rezultatele  C.S. Karate Traditional Constanta  cu peste  40 de medalii castigate din 2003 si pana in prezent la Campionatele Internationale, Europene si Mondiale le puteti viziona pe siteul www.karate-constanta.ro . Informatii suplimentare la tel: 0745088880 si pe mail: ndfdumitrescu@yahoo.com

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy