Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Academia Heidi

Academia Heidi este primul centru de educație dedicat familiei, propunând deopotrivă cursuri pentru copii (4-12 ani) și părinți.

Atelierul de gătit are propria-i bucătărie, tobele și celelalte instrumente așteaptă să fie zdrăngănite la atelierul de instrumente muzicale, microfoanele așteaptă să îi dezghețe pe copii la cursul de oratorie, iar creativitatea este lăsată să mișune liberă în sala de arte.
 
La programul Afterschool (clasele 0-4) ne vom face temele de plăcere, folosind și sala de teatru, pe cea de arte sau laboratorul de științe.

Părinții vor putea participa la cursuri prenatale Naştecumsimţi, la cursuri de parenting și workshopuri sau se pot intâlni doar să schimbe păreri și impresii in cadrul Clubului părinților Heidi.

Iar pentru cine are chef de joacă inteligentă sau de petrecut timp în familie, poate veni cu mic, cu mare la ateliere de gătit în familie sau la ateliere de creație.

La Academia Heidi nu căutăm în mod special performanța, ci cultivăm pasiuni şi dezvoltăm deprinderi.  

Vă așteptăm cu drag!
Adresă:
Braşov, str. Morii, nr.10
Vizualizare hartă mărită
Cale acces:
Cu maşina, de pe str. De Mijloc se face stânga pe strada Morii; cu autobuzul la staţia Carierei de pe str. Lungă (liniile 5, 14, 28, 41), sau la staţia Morii, de pe strada De Mijloc (linia 41)
Program de lucru:
de luni până duminică
Telefon:
0720470132
Cursuri
Comentarii:
în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy