Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Duminica, sunteti invitati la CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2015!

19.05.2015 | Sursa : Asociatia CONIL

24 mai, Sala Mare si Sala Mica , Palatul National al Copiilor

La finalul acestei saptamani - duminica, 24 mai 2015 -, incepand cu ora 9,00,  la Palatul National al Copiilor din Capitala (Sala Mare si Sala Mica), va avea loc o noua editie, cea de vara,  a CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2015, Editia a XI-a!

CONIL Fest – Festivalul Integrarii este un eveniment unicat prin aceea ca se adreseaza tuturor copiilor, fie ei tipici sau cu nevoi speciale, scopul sau declarat fiind  promovarea talentului, dar si a tolerantei, prin implicarea copiilor atipici in activitati artistice cu public.

Pe scenele Salii Mici si Salii Mari a Palatului Copiilor din Bd. Tineretului sunt asteptati sa participe duminica mai bine de 1500 de copii din  gradinite, scoli, cluburi artistice, scoli de dans si balet - particulare si de stat, din Bucuresti si din tara.

Afisul  CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2015, Editia a XI-a include muzica – interpretare vocala sau instrumentala, cor, dansuri moderne si populare, balet, scenete de teatru, reprezentatii de gimnastica sau arte martiale, momentele speciale cu invitati indragiti s.a. Din foaier vor fi nelipsite atelierele distractive si creative pentru cei mici, concursurile cu premii si animatia!

Invitati speciali: actorul Leon Magdan, cu un moment inedit de teatru de umbre prezentat si premiat in cadrul spectacolului “Romanii au talent”, micile vedete ale Scolii de Televiziune “Tudor Vornicu” STV Junior, Trupa de teatru de marionete “Clopotel” si multe alte surprize. Intrarea este libera, iar distractia si voia buna – garantate, asadar va asteptam pe toti cu drag!

Evenimentul este organizat de Asociatia CONIL, Asociatia 3 M si Profesorul de joaca Leon Magdan. Avem alaturi parteneri de nadejde precum: Politia Romana, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania si Scoala de Televiziune STV Junior.

Sponsori: Grupul Editorial CORINT, Aqua Carpatica, Biofarm

Parteneri media: Radio Trinitas; Estrada TV; gradinitebucuresti.ro; calendarulcopiilor.ro; greatfashion.ro; cursuripentrucopii.ro; gradinite.com; urbankid.ro; vinsieu.ro; agendaculturalapentrucopii.ro; romaniapozitiva.ro; florigamibonsai.ro; GoKid.ro; mamicilasuperlativ.ro; Asociatia S.U.P.R.A.; Asociatia Ed4lead; Asociatia EDU Sfera; e-studio.ro; fotosferic.ro – Factory Line Studio; EducatiePRO.ro; Revista BUBU; ACS United Soccer Bucuresti, Asociatia UNAWE in Romania.

Pentru detalii si informatii suplimentare:
www.conil.ro
Iuliana Berca – Event Project Manager
0723. 693. 066 / 0766.08.55.44  
E-mail: marketing@asociatiaconil.ro

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy