Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Copiii se pot întâlni cu doi reni adevărați, Rudolf și Blitzen, în apropierea Crăciunului, la Școala Gimnazială Step by Step din București!

05.12.2014 | Sursa : OMA VISION

Școala  Gimnazială Step by Step din capitală organizează  pe 7 decembrie, între orele 11.00 – 13.00, în premieră,  un eveniment inedit de Crăciun cu reni adevărați. Sunt așteptați părinții și copiii care vor să-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun și să se fotografieze cu renii. Intrarea este liberă, în baza înregistrării prealabile și în limita locurilor disponibile.  

Școala Gimnazială Step by Step îi invită pe părinți și pe copii duminică, 7 decembrie, de la ora 11.00 la 13.00, la sediul școlii situat pe Strada Cezar Bolliac, Nr.42, Sector 3, București să-i cunoască pe renii Rudolf și Blitzen și să îi scrie o scrisoare lui Moș Cărciun!  Renii se vor afla în curtea școlii, alături de o sanie de gală, exact ca în poveștile cu Moș Crăciun din Laponia!  Alături de reni va fi un Spiriduș care îi va invita pe copii să îi scrie lui Moș Crăciun. În clasele de la parterul școlii vor fi bomboane, instrumente de scris și decorațiuni de Crăciun pe care cei mici le vor putea folosi în mod creativ pentru decorarea fiecărei scrisori, pentru a intra într-un un dialog original și plin de imaginație cu Moș Crăciun.

Intrarea la eveniment este liberă, în baza unei înscrieri prealabile la adresa office@scoalastepbystep.ro și în limita locurilor disponibile. Precizăm că distribuirea locurilor se face în funcție de momentul înscrierii până la atingerea limitei de locuri disponibile.

“Pentru Școala Step by Step sunt importante dezvoltarea competențelor și exersarea aptitudinilor pentru reușita în viață. Prin metoda Step by Step se crează o legătură dincolo de sala de clasă, o comunitate: părinți, copii, profesori, iar informația este întotdeauna alternată cu jocul și stimularea creativității atât de necesare pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, acesta fiind și principalul motiv pentru care este în identitatea noastră să organizăm astfel de evenimente.”, a declarat pentru presă Cristiana Boca, director Școala Gimnazială Step by Step.

Școala Gimnazială Step by Step este singura din capitală care organizează un eveniment cu reni adevărați în sezonul de iarnă. Metoda de educație alternativă Step by Step are în centru principiul ca fiecare copil să fie educat pentru a reuși în viață pe toate planurile – nu doar profesional și academic, ci și emoțional și social.  

Despre Step By Step

Din 1994, Alternativa Educaţională Step by Step promovată de Centrul de Educație și Dezvoltare Profesională (CEDP) se aplică în 40 de judeţe din România, în creşe, grădiniţe şi clase din învăţământul primar și gimnazial.

În anul  şcolar curent 2013-2014  alternativa funcţionează în 40 de judeţe cu 600 de  clase pentru nivelul primar, cu aproximativ 11.000 de elevi.

Din 2012, CEDP a creat prima școala particulară care aplică metodologia Step by Step, un centru model de bune practici în ceea ce priveşte educația de calitate la nivelul învățământului primar și gimnazial, Școala Gimnazială Step by Step, școală autorizată prin OMECTS 5893/27.09.2012 pentru nivel primar și OMECTS 5490 din 15.11.2013 pentru nivel gimnazial. www.scoalastepbystep.ro. Din 2005, ca o continuare a eforturilor de promovare a conceptului de educaţie timpurie, CEDP completează spaţiul educaţional şi literar cu primul târg de carte pentru copii, MiniLibri – spectacolul cărţii pentru copii. www.minilibri.ro. Din 2007, CEDP promovează cel mai inovativ program de educaţie complementară, FasTracKids www.ftk.ro.

Curriculum naţional pentru învăţământul primar prinde viaţă prin intermediul aplicării metodologiei alternative Step by Step (activităţile desfăşurându-se în centre de activitate: Centrul de Scriere, Bibliotecă, Matematică, Ştiinţă, Arte şi Construcţii). Curriculum naţional pentru gimnaziu este aplicat cu utilizarea principiilor alternativei Step by Step (metode activ-participative de predare-învăţare-evaluare, individualizarea învățării), activităţile desfăşurându-se atât în grupuri mici cât şi individual, interactiv, cu accent pe interesul pentru cunoaştere şi învăţare continuă.

scoalastepbystep.ro | www.facebook.com/scoalastepbystep

Contact pentru presă:
Ana-Maria Onisei (anamaria.onisei@omavision.ro | 0752 220 420)

Step by Step - Educat pentru a reuși!

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy