Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Centrul Helen Doron English 4 are o noua locatie plina cu surprize

21.01.2015 | Sursa : Helen Doron English 4

Incepand cu 14 ianuarie 2015, centrul de cursuri de limba engleza pentru copii Helen Doron English 4 are un nou punct de lucru in cartierul Aviatiei, pe Str. Scoala Herastrau, nr. 11, in sector 1 din Bucuresti.

In perioada 15 ianuarie-9 februarie se fac inscrieri la cursuri ca: Fun with Flupe, More Fun with Flupe, Jump with Joey. Aceste cursuri vor incepe de pe 10 februarie.

www.englezapentrucopiibucuresti.ro/inscriere

Metodologia originala Helen Doron le permite copiilor sa invete sa vorbeasca si sa inteleaga limba engleza inainte de a invata sa scrie si sa citeasca. Chiar si bebelusii pot invata limba engleza cu metoda unica Helen Doron. Cu cat copilul este mai mic cu atat acesta “prinde” mai usor anumite cuvinte.

Doar in centrul Helen Doron English 4 copilul dvs. poate invata limba engleza prin joaca si ascultand cantecelele specifice fiecarui curs in parte, intr-un mediu primitor si prietenos.

Primii 10 de copii inscrisi in luna ianuarie si februarie vor beneficia de 5% discount pentru prima luna de curs!

Esti parinte si ti-am starnit curiozitatea? Atunci vino cu copilul tau la o lectie demo gratuita si te vei convinge ca a meritat efortul!

Pentru alte detalii sau inscrieri puteti suna la nr. de tel. 0723 501 280 sau puteti trimite mail pe adresa de mail bucuresti4@helendoron.ro.

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy