Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Lumea lui MOMO

Lumea lui MOMO este un concept de viata creativa, de educatie non formala prin arta si imaginatie. Este spatiu fara granite si limite, care indeamna pe oricine – copil, adult la explorare, creativitate libera si cunoastere.
In Lumea lui MOMO, adunam oameni si idei laolalta pentru a da o alta valoare timpului pe care il traim zi de zi. Atelierele Lumii lui MOMO, sunt intalniri dar si modalitati de a scoate din noi creativitatea, de a ne exprima liber, de a fi noi insine, de a interactiona cu oameni noi, culori, materiale, povesti...
Lumea lui MOMO, e un loc al prieteniei, al rasului cu pofta, al glumitelor haioase, al ideilor traznite, al culorilor..un loc de conversatie..un loc de viata vesela.
În Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel ii provocam pe copiii si parintii care trec pragul casei noastre la activitati  vesela si imaginative, unde este nevoie doar de niste maini dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde - căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii copilului.
Adresă:
Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 (langa Parcul Cismigiu)
Cale acces:
metrou Izvor, metrou Eroilor - acces din Str. Berzei si Str. Schitu Magureanu
Program de lucru:
zilnic de luni pana duminica, in functie de ora programata a atelierului
Telefon:
0734397375
Comentarii:
în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy