Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

GRADINITA CASUTA LUI ANDRU

            Grădinița este autorizată de M.E.C.T.S., respectă curriculum național, folosind metode moderne și bază materială în conformitate.
Grădinița Căsuța lui Andru este o contribuție nouă destinată educării copiilor preșcolari, situată în București, zona Primăverii-Floreasca  și este ferită de traficul rutier și aglomerația urbană.

Echipa  Căsuța lui Andru este formată din cadre tinere, calificate și cu experiență în domeniu, pentru a oferi copiilor dumneavoastră o educație de calitate prin metode moderne,comunitar-europene.

Oferim condiții de igienă, ambient și dotare pe măsură cerințelor europene, amenajat într-un spațiu adecvat, cu mobilier modern, jucării și materiale didactice și informaționale de ultimă generație.

Spațiul verde exterior este destinat jocurilor și activităților în aer liber, fiind dotat cu aparate de joacă specifice tuturor nivelelor de vârstă.

Grădinița Căsuță lui Andru asigură siguranță și securitatea copiilor dumneavoastră în cadrul programelor de grădiniță, oferindu-le un climat afectiv și educațional sănătos.

Sistemul video al Grădiniței Căsuța lui Andru , alcătuit din 7 camere de supraveghere, asigură securitatea și confortul copiilor dumneavoastră în sălile de grădiniță precum și în sala de festivități,pentru părinții sau bunicii care nu pot fi prezenți la serbări, permițându-vă oricând vizionarea online a activităților desfășurate, pe bază de User și Parolă. Informația este stocată timp de o săptămână, pentru a oferi încă o garanție a faptului că preșcolarii sunt în siguranță.

             Începând cu luna Septembrie 2012, Grădinița Căsuța lui Andru  vă asigură la cerere, transportul copiilor . Transportul va fi asigurat de către un șofer profesionist, intructor auto, cu experiență în lucrul cu copiii. Preșcolarii vor fi preluați și aduși la grădiniță și acasă de către un cadru didactic.

        Programul instructiv-educativ al Grădiniței Căsuța lui Andru se desfășoară plecând de la constatările făcute în urma evaluării inițiale prin descoperirea aptitudinilor și deprinderilor fiecărui copil. 
        Toate dotările grădiniței au caracteristicile necesare pentru desfășurarea activităților educaționale, oferind copiilor un spațiu atractiv, securizat, un mediu educațional stimulativ, care încurajează atât socializarea cât și formarea unor aptitudini și comportamente bazate pe creativitate, comunicare, curiozitate, independență, entuziasm și încredere în sine.
Astfel, implementarea unui program instructiv se va face în funcție de nevoile și achizițiile fiecărui copil, desigur în acord cu planul și programa de învățământ corespunzător grupei de vârstă .

             Situata intr-o zona selecta si linistita, Gradinita Casuta lui Andru , desfasoara incepand cu data de 1 octombrie 2012: cursuri de limbi straine, cursuri de bune maniere si abilitati de viata, jocuri didactice, de cooperare si activitati de relaxare,  cursuri de pictura - activitati de arte plastice si decorative, servicii de psihologie clinica si psihoterapie pentru copii si logopedie pentru copii.

    Let’s party together!!!
  Vrei sa-i sarbatoresti copilului tau ziua de nastere intr-o atmosfera de basm?
  Gradinita Casuta lui Andru iti pune la dispozitie o sala de festivitati, plus spatiul de joaca din curte, la care se adauga o multime de activitati distractive alaturi de personajele preferate ale copiilor tai si un meniu delicios. 

          VA ASTEPTAM!!!

Adresă:
Str. Gradistea Florestilor, nr. 17, sector 2 , Bucuresti
Cale acces:
Cartier Primaverii- Floreasca, pe faleza lacului Floreasca . Acces ratb : Autobuz 135
Program de lucru:
8:00 - 19:00
Telefon:
0744 987 695; 0784 216 535
Comentarii:
în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy