Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

English Kids Academy from International House

English Kids Academy este o marca inregistrata a INTERNATIONAL HOUSE, specializata pe cursurile de Engleza pentru copii.

 INTERNATIONAL HOUSE vine din Londra si este creator si inovator al standardelor de predare a limbii engleze in lume. De asemenea, INTERNATIONAL HOUSE:

este autor a numeroase manuale de predare a limbii engleze in lume (Headway, Cutting Edge etc.)

  • este creator al certificarilor Cambridge DELTA si CELTA
  • este prima scoala din Romania membra EAQUALS
  • este centru de testare BULATS
  • are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001

De multe ori ne intrebam cum invata copilul nostru, prin ce metode, de la cine? Noi vom incerca sa va spunem citeva cuvinte despre metoda echipei EKA, cea pe care o folosim in cadrul cursurilor noastre si prin care copiii invata mai mult, mai bine si mai placut.

Din momentul cand ei intra la ora de engleza, profesorii si atmosfera din clasa creează un context diferit şi o lume aparte de cea obisnuita, prin expunerea permanenta la limba engleză, prin mediul inconjurator special amenajat pentru ei, prin folosirea limbii în situaţii diverse, prin ascultare de casete si jocuri de rol pe care le practica ei, prin jocurile diverse care-i incurajeaza sa participe activ la lectie si multe alte activitati interactive.

Prin această metodă copiilor le sunt dezvoltate cele patru tipuri de abilităţi (citire, scriere, vorbire, ascultare), cât şi abilităţile cognitive (capacitatea de a înţelege şi de a-şi însuşi cunoştinţe noi, de a face deducţii) şi motrice (capacitatea de a invăţa prin mişcare). Copiii vor învăţa şi prin teatru, cântec, lucru manual, matematică, geografie, proiecte, concursuri.

Un punct forte al English Kids Academ yeste si calificarea şi trainingul profesorilor special adresate predării englezei pentru şi către copii; profesorii noştri sunt calificaţi special să predea limba engleză la copiii cu vârstele între 4 şi 14 ani în programe de training susţinute de traineri englezi.

Supervizarea calificată a proceselor educaţionale este asigurata in mod permanent de catre Alina Ganj - Director de Studii cu calificări formale de la University of Cambridge si IHWO din Londra si periodic de catre inpectori independenti ai IHWO si EAQUALS (The European Association for Quality Language Services).

Adresă:
Strada Lanariei 93-95 (zona Tineretului) si Bdul. Uverturii nr. 49 (zona Lujerului)
Cale acces:
Tineretului (3 minute distanta de statie de metrou); Uverturii (3 minute distanta de statie de metrou Lujerului sau tramvai nr. 41)
Program de lucru:
08.00 - 21.30
Telefon:
0723900204
Comentarii:
în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy