Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Training prenatal Lamaze

judetul : Bucuresti
0 - 3 ani;   parinti;  

placuta auto
Intra pe pagina mea de FB (www.facebook.com/asteptiunbebe.ro ) si da-mi un like. Vei primi cadou aceasta placuta auto (prindere cu ventuza)

Asteptiunbebe.ro

Adresă:
Sediul 1: Str. Lanariei 93-95, Sect4; Sediul 2: Str. Lucretiu Patrascanu nr.14, Sect 3 Buc, Sediul3: Str. Drumul Fermei 77, Popesti Leordeni
Cale acces:
Sediul 1: metrou Tineretului in spatele Lic. Sincai, Sediul 2: Metrou Costin Georgian, deasupra CEC Bank, Sediul 3: Acces din sos Oltenitei sau Berceni.
Date contact:
0756526293, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Cursuri pentru bebelusi
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

Asteptiunbebe.ro organizeaza cel mai cunoscut si valoros curs pentru femeile gravide, cursul LAMAZE (6 intalniri de 2 ore fiecare). Am adaugat continutului acestui curs un set consistent de exercitii de dezvoltare personala si yoga astfel incat el a capatat forma unui adevarat program de training pentru viitoarele mamici.

De ce un curs Lamaze cata vreme totul despre sarcina si nastere poate fi gasit pe internet?...

 • Pentru ca informatia gasita pe internet nu este coerenta si, de cele mai multe ori, este contradictorie.
 • Pentru ca informatia gasita pe internet este in multe cazuri manipulata din diverse interese comerciale (industria farma).
 • Pentru ca internetul este artificial si impersonal, iar tu esti interesata de un aspect cat se poate de natural si personal al vietii tale.

De ce mai mult decat un curs ... un training Lamaze?

 • Pentru ca doar informatia nu este suficienta. E necesar sa lucram impreuna astfel incat tu sa capeti acele abilitati care iti vor scoate la suprafata instinctele materne.
 • Pentru ca tu nu te pregatesti sa dai un examen (ca la scoala), ci te pregatesti pentru viata reala. Nu trebuie sa iei o nota mare la proba scisa, ci la proba practica. De aceea, atelierele noastre se vor concentra pe dobandirea de abilitati si declansarea motivatiilor care sa te ajute sa preiei controlul propriei tale sarcini.

De ce cu asteptiunbebe.ro? ...

 • Pentru ca eu, Ana Acsinte, fondatorul asteptiunbebe.ro, sunt in primul rand o mama normala (obisnuita) si in consecinta nu am o viziune extrema. Sunt pro nastere naturala insa asta nu ma face sa te condamn daca tu ai ales, pentru tine, sa nasti intr-un alt fel (adica prin cezariana). In definitiv scopul meu este sa le ajut pe viitoarele mamici sa priveasca sarcina si nasterea cu seninatate si sa se simta confortabil cu deciziile lor.
 • Pentru ca eu, Ana, nu sunt doar educator prenatal ci sunt si trainer acreditat si asta ma face sa inteleg mai bine cat de importanta este aplicabilitatea informatiei livrate. Tot pregatirea ca trainer ma face sa ma pozitionez fata de tine intr-o relatie de tip "partener de dialog" si nu una de "profesor-elev".
 • Pentru ca eu, Ana, sunt absolut fascinata de universul nasterii, iar prezenta femeilor insarcinate declanseaza in mine o avalansa de sentimente pozitive. Resimt respect si asta ma va face sa-ti respect alegerile, resimt simpatie si asta ma va face dornica sa te ajut si dincolo de limitele trainingului pe care ti-l propun, resimt bucurie si asta ma face sa pun in tot ceea ce fac pasiune si optimism ... pe care sper sa ti le pot transmite si tie.

Cea mai potrivita perioada pentru a urma trainingul Lamaze va fi atunci cand tu te vei afla intre 27 si 32 saptamani de sarcina.

Primul trimestru de sarcina declanseaza si el intrebari si temeri in mintea unei femei. Daca esti in acesta perioada a sarcinii (Trim I), te invit sa ne cunoastem in cadrul unui CURS SPECIAL de 3 ore pe care ti-l ofer la un pret special.

In cadrul cursului vom atinge urmatoarele subiecte:

 • cum sa-ti alegi medicul care te va insoti pe tot parcursul sarcinii?
 • ce intrebari trebuie sa-i pui medicului chiar de la inceput?
 • modul in care poti sa-ti comunici asteptarile si nevoile in relatia cu medicul fara a risca "sa-l superi".
 • lucrurile pe care trebuie sa le eviti in primul trimestru de sarcina si ce poti face pentru a te asigura de o evolutie sanatoasa a sarcinii.
 • care sunt procedurile medicale (analize si investigatii) specifice debutului sarcinii.
 • tehnici de control al emotiilor si stresului

Asa cum iti spuneam iti ofer acest curs de 3 ore la un pret absolut special: 35 RON. Daca vii la curs insotita de partener veti achita impreuna doar 50 RON.

BONUS: in cadrul Cursului Special de Trim.1 vei primi un voucher valoric de 35 RON sau 50 RON (aceeasi valoare pe care o achiti pentru curs). In trim.3, cand sunt aproape sigura ca ne vom reintalni in cadrul Trainingului Lamaze, vei putea folosi voucherul pentru a reduce pretul acestuia cu valoarea achitata la acest prim curs.

Te astept sa ne cunoastem!

Tel: 0756 LAMAZE (52 62 93)

Email: ana@asteptiunbebe.ro

Web: www.asteptiunbebe.ro

Video:
VEZI VIDEO
Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy