Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Test de Orientare Vocationala

judetul : 0
peste 12 ani;   parinti;  

Mirunette Education

Adresă:
Str. Valeriu Braniste, Nr. 37-39, Etaj 1, Ap. 3, Cam. 3 Sector 3, 030715, Bucuresti
Cale acces:
Zona Unirii - Traian
Date contact:
0212101602, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală

Orientarea vocationala reprezinta un pas crucial in procesul de dezvoltare personala. Diversificarea atat a domeniilor de studiu cat si a cailor profesionale aduce nenumarate avantaje pentru societate, insa poate produce confuzie in randul tinerilor aplicanti.

Intrebarea “Oare ce mi-as dori sa urmez?” este pregnanta atat in randul tinerilor dornici sa isi continue parcursul academic precum si in randul persoanelor care urmaresc o reorientare a carierei.

Acest test de dezvoltare vocationala a fost dezvoltat de psihologi britanici si ofera suportul necesar orientarii si alegerii unei viitoare cariere de succes!

Din dorinta de a-si sprijini elevii si studentii spre cele mai potrivite cai profesionale, aceasta metoda de testare a fost adoptata si este folosita in continuare de majoritatea scolilor britanice. Ea se aplica oricarui elev sau tanar care doreste sa isi exploreze potentialul vocational.

  • Testul te va ajuta sa identifici potentiale directii spre anumite cariere si sa iei decizii documentate despre optiunile de studiu/ cariera.
  • Testul dureaza 110 de minute si include evaluari verbalenumerice si abstracte, precum si chestionare despre interesepreferintemotivatiestil de lucrustil de invatarepersonalitate si loc de munca.
  • La final, vei primi un raport online detaliat, care analizeaza fiecare aptitudine a ta, ofera un plan de actiune cu sugestii de domenii potrivite si si cum sa obtii un nivel optim de pregatire pentru alegerea viitoarei tale cariere.  
Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy