Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Test de Orientare Vocationala

judetul : 0
peste 12 ani;   parinti;  

Mirunette Education

Adresă:
Str. Valeriu Braniste, Nr. 37-39, Etaj 1, Ap. 3, Cam. 3 Sector 3, 030715, Bucuresti
Cale acces:
Zona Unirii - Traian
Date contact:
0212101602, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală

Orientarea vocationala reprezinta un pas crucial in procesul de dezvoltare personala. Diversificarea atat a domeniilor de studiu cat si a cailor profesionale aduce nenumarate avantaje pentru societate, insa poate produce confuzie in randul tinerilor aplicanti.

Intrebarea “Oare ce mi-as dori sa urmez?” este pregnanta atat in randul tinerilor dornici sa isi continue parcursul academic precum si in randul persoanelor care urmaresc o reorientare a carierei.

Acest test de dezvoltare vocationala a fost dezvoltat de psihologi britanici si ofera suportul necesar orientarii si alegerii unei viitoare cariere de succes!

Din dorinta de a-si sprijini elevii si studentii spre cele mai potrivite cai profesionale, aceasta metoda de testare a fost adoptata si este folosita in continuare de majoritatea scolilor britanice. Ea se aplica oricarui elev sau tanar care doreste sa isi exploreze potentialul vocational.

  • Testul te va ajuta sa identifici potentiale directii spre anumite cariere si sa iei decizii documentate despre optiunile de studiu/ cariera.
  • Testul dureaza 110 de minute si include evaluari verbalenumerice si abstracte, precum si chestionare despre interesepreferintemotivatiestil de lucrustil de invatarepersonalitate si loc de munca.
  • La final, vei primi un raport online detaliat, care analizeaza fiecare aptitudine a ta, ofera un plan de actiune cu sugestii de domenii potrivite si si cum sa obtii un nivel optim de pregatire pentru alegerea viitoarei tale cariere.  
Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy