Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

TEEN LIDER - pentru tineri de 11-18 ani

judetul : Bacau
6 - 12 ani;   peste 12 ani;   parinti;  
Exercitiu Teen Lider
Concurs pe echipe
Concurs pe echipe

Asociatia Interactiv - CENTRUL DE DEZVOLTARE PERSONALA LIDER ACADEMY

Adresă:
Bacau, str. Stefan cel Mare, nr. 8
Cale acces:
pe partea dreapta inainte de intrarea la GEPEX
Date contact:
0720542002, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală, Limbi străine, Cultură generală, Altele
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

Începerea unui nou an școlar vine de fiecare dată cu noi emoții. Pentru a depăși aceste emoții dar mai ales pe cele care apar pe parcursul anului școlar, Lider Academy vine în întâmpinarea copiilor, adolescenților dar și a părinților cu programe de dezvoltare personală dedicate fiecărui specific de vârstă:
<< TEEN LIDER>> este un program educațional dedicat tinerilor cu vârsta de 11-18 ani ce include clasele de:


* Inteligență Emoțională și Socială (gestionarea eficienta a emotiilor)

* Atentie si concentrare

* Art Therapy (terapie prin arta)

* Manager Junior


* Public Speaking


* Fotograf

Încep înscrierile pentru anul şcolar 2015-2016!!!

Ai vârsta cuprinsă între 11 şi 18 ani?

Vrei să ai timp pentru muzica, dans, hobby-urile tale?
Vrei să te faci inteles?
Antrenează-te să-ţi gestionezi timpul, banii, să spui stop conflictelor cu părinţii& profesorii!

Vino să iei startul la Academia pentru LIDERI!

Pornind împreună în călătoria dezvoltării personale, numită TEEN LIDER, tinerii cu vârsta cuprinsă între 11 și 18 ani, vor avea oportunitatea să își valorifice aptitudinile și punctele forte, vor începe să se cunoască mai bine, vor exersa abilitățile de comunicare, management și relaționare, vor deveni responsabili și conștienți de destinul lor. 

LIDERII sunt cei ce stabilesc direcția și toți ceilalți îi urmează. LIDERII sunt cei care fac diferența. Omenirea are nevoie de lideri puternici, orientați pozitiv!

A CONDUCE înseamnă a stăpâni arta de a stârni imaginația oamenilor și de a le inspira dorința de a se îndrepta în direcția dorită de Lider. A dispune de putere nu e suficient pentru a motiva și a conduce.

Programul educaţional TEEN LIDER este centrat pe punerea în practică de către participanţi a conceptelor de «Inteligenţă Emoţională și Socială», «Public Speaking», «Public Speaking» & «Management» pentru a creşte performanţa şi succesul acestora. «TEEN LIDER – Fotograf» vine în întâmpinarea tinerilor pasionaţi de arta fotografică, aducându-le informaţii preţioase despre tot ce înseamnă aparatul foto şi tehnica fotografică. Cluburile TEEN LIDER – Inteligență Emoțională & Socială, TEEN LIDER – Manager Junior şi TEEN LIDER – Fotograf acoperă o arie largă de activități care au fost gândite a se desfășura pe parcursul unui an școlar.

Experiența trăită la TEEN LIDER îţi transformă atitudinea faţă de orice provocare, schimbă necunoscutul în cunoscut, incertitudinea în certitudine, iar lipsa curajului de a îndrăzni, în acțiune și determinare plină de entuziasm și dezinvoltură. 

Programele Lider Academy, vin în întâmpinarea părinţilor, copiilor, adolescenţilor şi cadrelor didactice prin activităţi ce completează educaţia formală.

Înscrierile se fac la telefon 0720 542 002, e-mail: contact@lideracademy.ro, pe site www.lideracademy.ro sau la sediul Lider Academy de pe strada Ştefan cel Mare, nr. 8.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy