Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Tabere de vara

judetul : Bucuresti
6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

Himalaya Travel

Adresă:
Bd. Unirii 63, bl. F3, sc. 4
Cale acces:
-
Date contact:
0735131131, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Sport, Tabere

Echipa Himalaya Travel vă propune pentru sezonul următor o serie de tabere de vară, în România și în străinătate, potrivite pentru toate gusturile și pasiunile. Vacanța de vară este momentul perfect pentru a cunoaște și descoperi lucruri noi, momentul unei aventuri la sfârșitul căreia să avem trecute în jurnal clipe minunate, de care să ne amintim cu plăcere tot anul. 

Pentru că iubim România și tot ce are ea de oferit, mare parte din aceste tabere de vară se desfășoară pe meleagurile noastre, pe care le explorăm alături de copii de toate vârstele. Va puteți bucura de măreția munților în taberele montane, sau să vă familiarizați cu lumea animalelor întaberele de echitație, aveți oportunitatea de a explora pe două roți zone tradiționale inedite în taberele de mountain-bike, sau de a dezlega misterele ascunse în spatele indiciilor lăsate de echipa Himalaya Travel, în taberele de inițiere - Treasure Hunt,și puteți învăța cum să arătați toate aceste amintiri cu ajutorul taberelor de fotografie.

An de an, zeci de copii participă la tabere de vară în străinătate, pentru a lua parte la experiențe noi într-un cadru multicultural. Credem că diversitatea îmbunătățește și întregește educația copiilor, de aceea am creat doua programe de vară unice, în spectaculoșii Dolomiți din Italia și în pitoreasca insulă Thassos din Grecia.

Pe lângă experiențele culturale noi, copiii precum și adolescenții vor învăța să lucreze în echipă, să-și înfrângă fricile și să treacă peste dificultăți, să se autoevalueze și să-și atingă adevăratul potențial.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy