Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Tabere de ski si snowboard in Austria

judetul : Bucuresti
6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

Himalaya Travel

Adresă:
Bd. Unirii 63, bl. F3, sc. 4
Cale acces:
-
Date contact:
0735131131, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Sport, Tabere

Pe lângă taberele de ski pe care le organizăm în România, pentru fiecare vacanță școlară din acest an am propus și o tabără de ski sau snowboard în Austria. Ele ne vor oferi oportunitatea de ne bucura la maximum de vacanță, evitând aglomerația și profitând de fiecare clipă petrecută pe zăpadă.

Știm cu toții că Austria are domenii de schi cât vezi cu ochii (Hintertux, Stubaier Gletscher), unde te poți da pe schiuri sau snowboard zeci de kilometri în fiecare zi. Nu există contextul în care să stai la coadă la telescaun, iar pe pârtiile impecabile poți învăța și exersa cu ușurință tehnici noi. Instructorii noștri abia așteaptă să-și împărtășească cunoștințele cu cei mici, tabăra de ski din Austria fiind locul cel mai potrivit pentru acest lucru.

Plecarea se va face cu avionul din București, iar transportul către locația de cazare se va face cu microbuzul. Toate pensiunile noastre au condiții de 3 *** și sunt situate în locuri de poveste, foarte aproape de pârtii.

În fiecare zi skibussul ne va transporta către partie, unde vom începe aventura alături de instructorii nostri. Ne vom relaxa și la piscină într-una din după-amieze, iar în celelalte vom cerceta sătucurile austriece din apropiere. Și să nu uităm de Apfelstrudel-ul de pe pârtie! :)

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy