Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Tabere de mountain-bike

judetul : Bucuresti
6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

Himalaya Travel

Adresă:
Bd. Unirii 63, bl. F3, sc. 4
Cale acces:
-
Date contact:
0735131131, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Sport, Tabere

Taberele de mountain bike reprezintă ocazia de a îmbina mersul pe bicicletă cu plăcerea descoperirii. Vom explora pe două roți zone tradiționale inedite din Podișul Mehedinți(localitatea Isverna), peisajele încărcate de istorie din Râșnov și Șirnea, drumurile forestiere de la poalele Munților Făgăraș (localitatea Viștișoara), poalele vestice ale Pietrei Craiului, precum și malurile Egeei (Insula Thassos). 

În ceea ce privește experiența pe mountain-bike, singura condiție este ca participanții să știe să meargă pe bicicletă, chiar dacă plimbările s-au limitat la parcul din oraș. De asemenea este recomandat ca participanții să mai fi mers pe bicicletă, chiar și în parc, înainte de tabără, sau măcar în anul desfășurării taberei. Pentru începători, prioritare sunt acomodarea cu activitatea de MTB și creșterea încrederii în propria persoană, iar pentru intermediari și avansați urmărim îmbunătățirea nivelului tehnic și a rezistenței. 

Copiii vor fi împărțiți pe grupe de către instructori, apoi se va urmări ca fiecare grupă în parte să evolueze din punct de vedere al tehnicii și condiției fizice.Traseele sunt alese de către instructorii noștri în funcție de nivelul grupelor și de vârsta participanților.

Hai cu noi să străbatem zeci de kilometri pe două roti, bucurându-ne de tot ce are muntele de oferit în plină vară!

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy