Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Tabara de grup limba Engleza - St Mary’s School, Ascot

judetul : Bucuresti
6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

Tabara de limba Engleza - St Mary’s School, Ascot
Tabara de limba Engleza - St Mary’s School, Ascot

Mirunette International Education

Adresă:
Str. Valeriu Braniste, Nr. 37-39, Etaj 1, Sector 3, 030715 Bucuresti
Cale acces:
133, 104, metrou Muncii
Date contact:
0723606633, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Limbi străine, Tabere

PREZENTARE TABARA ANGLIA - ST. MARY'S SCHOOL

St. Mary’s este una dintre cele mai importante scoli de tip boarding din Anglia, ce dateaza inca din anul 1885. Este situata in Ascot, un mic oras din comitatul Berkshire, in apropiere de Londra. Orasul Ascot este renumit pentru organizarea curselor de cai - Royal Ascot, la care participa anual familia regala britanica, a devenit un eveniment social rafinat, de insemnatate majora in Marea Britanie, cu expunere media impresionanta. Scoala St. Mary’s se afla la o distanta de cateva mile de castelul Windsor, resedinta preferata a familiei regale. 
Scoala St. Mary’s detine 55 de acri de teren, oferind conditii excelente atat pentru cursurile de limba engleza desfasurate in tabara de vara, cat si pentru activitati recreationale. 
Facilitati: centru de sport, cu squash si studio de dans, terenuri de tenis, piscina interioara de 25m, 35 de acri de teren pentru jocuri, sala de cinema si teatru cu 300 de locuri, sali de computere, camere comune cu TV si DVD playere, sali de arta, muzica si gatit.   
Experimenteaza viata de elev britanic in tabara de limba engleza din Anglia - Ascot, in cadrul uneia dintre cele mai bune scoli de engleza din Europa! 

Mirunette International Education este unic reprezentat in Romania al scolii United International College - London, careia i s-a decernat in Septembrie 2011 si Septembrie 2013, premiul English Language School Europe, oferit de Language Study Magazine la concursul Star Awards, pentru cea mai buna scoala de limba engleza din Europa". 

 

Informatii utile: 
Program de vara tabara limba engleza Anglia - St. Mary's School: DETALII AICI


Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy