Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

tabara de aventura pentru elevi

judetul : Hunedoara
6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

S.C. FOMAR SPORT S.R.L

Adresă:
Straja, Lupeni, Hunedoara
Cale acces:
masina personala, autocar, tren
Date contact:
0727851654, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Arte marţiale, Arte plastice, Muzică, Sport, Dezvoltare personală, Multimedia, Cultură generală, Altele, Tabere, Actorie, Dansuri

Vino la Straja in aventura verii tale!

Perioada 17-23 august

     Tabara de aventura pentru elevi din statiunea Straja ofera in primul rand aventura si distractie. Ai posibilitatea de a cuceri varfuri de munte, de a vizita pesteri si cascade, de a afla unde sa asezi si cum sa montezi un cort, ce plante sunt comestibile, cum se face un foc de tabara, isi vei testa limitele in parcul de aventura si vei invata zeci de sporturi cu profesori si antrenori tineri si sociabili, de la UNEFS Bucuresti.

     Activitatile educative, culturale si distractive vor fi nelipsite din taberele noastre. De-a lungul celor opt zile vei avea lectii de actorie, de periaj dentar, de pictura, de gatit, de nutritie, de educatie fizica, de masaj si de psihologie. De asemenea vor fi jocuri si petreceri de cabana in fiecare seara, vom viziona pe videoproiector pozele si filmuletele facute in timpul zilei, dar si filme si documentare.

     Noi iti vom premia talentele demonstrative la karaoke, seara talentelor sau carnaval, precum si indemanarea si curajul la Vanatoarea de comori.

     In una din zile vom merge la strandul Comexim din municipiul Lupeni, unde vom avea lectii de inot si ne vom distra si relaxa. In aceiasi zi vom merge la stadionul Minerul Lupeni unde vom avea o lectie de jocuri sportive, fotbal si rugby.

     Focul de tabara si celelalte surprize pe care noi ti le pregatim vor aduce mai multa distractie si aventura pe parcursul sederii tale in Tabara de aventura de la Straja, din judetul Hunedoara.

     Parintii pot vedea modul cum se desfasoara activitatiile in fiecare zi, pe un grup inchis de Facebook, unde noi postam poze si filmulete cu copiii dvs.

 

Pretul include:

- cazare: camere 2, 3, si 4 locuri;
- mesele: 3 mese pe zi + 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate sub indrumarea medicului nutritionist
- un supraveghetor/animator la o grupa de 8-10 copii;
- materialele necesare desfasurarii activitatiilor;
- un cd cu fotografii din tabara;
- premii si diplome.

 

Rezervare: Rezervarea unui loc in tabara se poate face pana la epuizarea locurilor prin plata unui avans de 300 lei. Restul platii se poate face fie in rate lunare, fie integral pana in ziua inceperii taberei.

Pretul: Tabara pentru elevi (7-19 ani) - 900 lei

 

Cazarea la: Cabana Platoul Soarelui***, si Vila Platoul Soarelui ****

O grupa de maxim 8 copii va fi supervizata de un supraveghetor/animator

Video:
VEZI VIDEO
Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy