Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Super Minds - curs de limba engleza, metoda Cambridge

judetul : Bucuresti
3 - 6 ani;  

Junior Adventure Team

Adresă:
Str. Nicolae Leonard, nr 4, Sector 2, Vatra Luminoasa
Cale acces:
Autobuze: 330, 335, 104, tramvai: 14, 46
Date contact:
0774623711, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Limbi străine

DESPRE CURSUL DE ENGLEZA "SUPER MINDS"

"SUPER MINDS" este noul program educational de invatare a limbii engleze care va fi organizat de JUNIOR ADVENTURE TEAM pentru grupa de varsta 4 – 6 ani.

Fiecare nivel de curs este structurat pe 9 unitati de invatare a limbii engleze care acopera, conform CEFR (Common European Framework of Reference for Languages), componentele fundamentale de invatare a limbii engleze de catre prescolari si scolarii mici, incepand cu nivelul Complete Beginner (A1) pana la nivelul Pre-Intermediate (A2+).

MANUALE & METODA "SUPER MINDS"

"SUPER MINDS" este un program consacrat de invatare a limbii engleze de catre copii, creat de catre profesori si autori renumiti. Va prezentam mai jos un scurt fragment video in care autorul principal al programului "SUPER MINDS", Herbert Puchta, descrie care sunt metodele de lucru folosite in cadrul lectiilor pentru a avea cele mai bune rezultate.

Copiii vor fi insotiti la fiecare lectie de catre personajele "SUPER MINDS", fiecare avand puteri speciale, care vor antrena copiii sa participe in cadrul jocurilor interactive, sa rezolve fise de lucru si sa realizeze lucrari practice specifice unitatii de invatare a limbii engleze din caietele de lucru ale copiilor.

Astfel, prin intermediul activitatilor interactive desfasurate pe parcursul fiecarei lectii, a povestilor introductive si a cantecelor antrenante, copiii vor invata cu placere limba engleza si isi vor dezvolta in acelasi timp abilitati sociale esentiale, creativitatea si gandirea.

*Grupa este alcatuită din minim 4 copii. În cazul în care nu se formează grupele, ne rezervăm dreptul de a anula cursul.

 
Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy