Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

StreetDance

judetul : Bucuresti
0 - 3 ani;   3 - 6 ani;   6 - 12 ani;   peste 12 ani;   parinti;  

Trouble Crew
www.trouble.ro
Mini Trouble
www.trouble.ro
T.R.B.L Crew
www.trouble.ro
Back To The Streeat
www.trouble.ro
Mini T.R.B.L
www.trouble.ro

TROUBLE DANCE COMPANY

Adresă:
Calea Rahovei, nr. 266-268, sect. 5, Bucuresti
Cale acces:
Tranvaiul 32, 4 statii pana la Liberty Center, sala este in incinta Electromagnetica
Date contact:
0745351665, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Muzică, Sport, Dezvoltare personală, Tabere, Dansuri
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

TROUBLE DANCE COMPANY Totul a inceput in 2005, in momentul in care Paul Gheorghe infiinta Trouble Crew. Nu si-a dorit o trupa oarecare, isi dorea sa devina campion mondial alaturi de dansatorii lui. A avut un vis care pe parcursul anilor a prins contur si astazi se numeste Trouble Dance Company. Trouble Dance Company are o echipa inovatoare: dansatori, instructori si coregrafi, graphic si web designers, video editor, preparatori fizici, antrenori personali, jurnalisti, fotografi si organizatori de evenimente. Compania are peste 100 de dansatori, de la incepatori pana la profesionisti, iar rezultatele la concursurile nationale si internationale demonstreaza ca sunt printre cei mai buni. Dansatorii nostrii au aparitii TV saptamanale, pot fi urmariti la SuperBingo Metropolis pe Antena 1 in fiecare duminica, in documentarul ''Toto si surorile lui'' HBO, dar si in videoclipurile artistilor romani, reclame sau flashmob-uri. Trupa de profesionisti se pregateste sa reprezinte Romania la Campionatele Mondiale Hip Hop International, in San Diego – California, in perioada 4 August-9 August 2015.  

REMEMBER Grupa Remember este locul unde tinerii peste 12 ani vin sa danseze din placere sau chiar pentru a atinge performanta. Indiferent de motiv, Trouble Dance Company este locul potrivit pentru a te distra si a-ti face noi prieteni. Dansatorii care pasesc in compania noastra de dans devin uniti prin dans, formand o mare familie. Participa chiar la competitii de streetdance si sunt invitati la spectacole. Unii dintre ei au avut ocazia sa danseze cu trpa de profesionisti Trouble Crew, lucru care ii motiveaza zi de zi sa evolueze.

MINI TROUBLE Grupa MINI TROUBLE se adreseaza copiilor intre 5-12 ani. Trouble Dance Company este locul unde copiii isi descarca energia prin dans, interactioneaza cu alti copii si isi dezvolta sanatatea fizica si mentala. Dansul duce la dezvoltarea unui trup armonios, sanatos, dezvolta coordonarea, creativitatea, dar si disciplina prin joaca. Instructorii nostri stiu sa imbine perfect dansul cu distractia, dar si cu disciplina. Prin dans, copiii capata incredere in fortele proprii, isi contureaza o personalitate puternica si toate acestea intr-un mod distractiv pentru ei.MINI TROUBLE, IN SALA DE DANS La fiecare antrenament, sala este plina de copii entuziasmati, care iubesc dansul din ce in ce mai mult. Chiar daca sunt mici, muncesc foarte mult pentru a deveni dansatori profesionisti. Numarul mare de copii in Trouble dance Company demonstreaza calitatile instructorilor de a atrage copiii intr-un mediu sanatos, motivandu-i sa evolueze in fiecare zi. Cursurile de dans ii ajuta si in viata de zi cu zi: au rezultate mai bune la scoala, le este mai usor sa se adapteze in diferite situatii si isi fac prieteni oriunde ar fi.

Video:
VEZI VIDEO VEZI VIDEO VEZI VIDEO VEZI VIDEO VEZI VIDEO VEZI VIDEO VEZI VIDEO
Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy