Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Odiseea Muzicala - poveste muzicala pentru copii

judetul :

Buna ziua,

Numele meu este
George Turliu si va propun o colaborare punctuala – realizarea unui workshop pentru copii, intitulat Odiseea Muzicala. Acesta presupune prezentarea unei povesti muzicale pentru copii, o poveste ilustrata sonor despre intoarcerea lui Ulise acasa.

 
Workshopul este interactiv, prin modul de desfasurare a acestuia copiii au ocazia sa cunoasca diferite instrumente muzicale traditionale, mai putin intalnite – numeroase instrumente de percutie, saz – un tip de mandolina orientala, psalterium – o harpa in miniatura. Intoarcerea lui Ulise in Itaca reprezinta pretextul unei calatorii muzicale, in care copiii sunt implicati in mod activ, fiind stimulati sa dea contur, cu ajutorul diferitelor instrumente, ambientului sonor al naratiunii. 
 
Aceasta activitate constituie o oportunitate de dezvoltare a culturii muzicale, a simtului artistic si a abilitatilor de comunicare si relationare a copiilor.
 
Durata workshop-ului este de o ora, presupune o singura intalnire, iar numarul de copii pentru care workshop-ul este gandit este de 10-20 copii, avand varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Acesta poate fi organizat atat intr-un spatiu pus la dispozitie de dumneavoastra, cat si la Clubul Taranului.  
 
Mentionez ca am o experienta indelungata (peste 10 ani) in realizarea de activitati educative si ateliere de lucru interactive pentru copii, organizate atat in institutii de invatamant si de cultura, cat si in organizatii neguvernamentale.  
 
Pentru informatii suplimentare, va rog sa ma contactati la
 nr. tel: 0727841750 sau


http://fabricaiepurasilor.ro/menus/atelier-muzical-george-turliu/

LOCAŢIE PE HARTĂ:
Pentru a vedea adresa pe hartă, clic pe Seteaza marker campul adresa
Sterge markerul | Centreaza pe Romania
Latitudine:
Longitudine:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy