Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Music (2-4 ani)

judetul :

FasTracKids Romania

Adresă:
Str Lanariei nr 93-95 (sediul central Tineretului); Str Uverturii nr 49 (sediul Militari); Str Lucretiu Patrascanu nr 14, bl MY3, et 1 (sediul Titan); Str Matei Basarab, nr 42, Voluntari (sediul Pipera)
Date contact:
0733108074, e-mail,
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală

FasTracKids International si-a completat portofoliul de programe prin achizitionarea programului ABC Music&Me, cel mai bun si cunoscut program de educatie a simtului muzical din SUA. A luat astfel nastere Fa sT ra ck M us ic adresat copiilor cu varstele intre 2 si 3 ani.

 

Pe langa dezvaluirea catre copii a tainelor sunetelor si ritmurilor programul FasTrackMusic s-a dovedit a fi extrem de eficient in dezvoltarea memoriei, a abilitatilor cognitive a motricitatii dar si a capacitatii de exprimare a emotiilor celor mici.

Copiii vor fi incurajati deasemenea sa descopere diverse instrumente muzicale si sa se obisnuiasca cu acustica lor devenind capabili sa faca distinctii intre diversele tipuri de sunete.

Nu in ultimul rand parintii vor putea accesa optional kitul ABC Music&Me care le va permite sa continue acasa activitatea desfasurata de instructorii nostri in sala de curs.

LOCAŢIE PE HARTĂ:
Pentru a vedea adresa pe hartă, clic pe Seteaza marker campul adresa
Sterge markerul | Centreaza pe Romania
Latitudine:
Longitudine:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy