Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Mini MBA

judetul :

CLUB TRAINING

Adresă:
Constanta
Date contact:
0723930026, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală

"Mini MBA” este un curs special creat pentru copiii de 9 – 13 ani, in cadrul caruia acestia vor invata cum sa isi organizeze mai bine timpul, cum sa comunice si sa asculte eficient, cum sa sustina o prezentare, cum sa interpreteze limbajul trupului, dar si cum sa aiba o atitudine pozitiva.

 

Felul in care copilul dumneavoastra isi alege limbajul, cadenta cu care vorbeste, tonul si tonalitatea vocii, dictia, respiratia, mimica si gesturile care ii insotesc conversatiile, postura corporala, toate sunt aspecte care contribuie la definirea comportamentului si atitudinii sale.

 

In cadrul cursului „Mini MBA”, instructorii Club Training vor folosi metode moderne, adaptate nivelului de intelegere al copilului dumneavoastra, pentru a-l invata sa comunice corect, atat la nivel verbal, cat si non-verbal, cu ceilalti copii si cu adultii. Copilul dumneavoastra va invata, de asemenea, sa aiba un limbaj, o atitudine si un comportament corespunzatoare varstei lui.

 

Sa vorbesti in public se poate invata. Indiferent daca sustine o prezentare in fata colegilor si a profesorilor sau povesteste intr-un cadru restrans, prietenilor sau familiei, despre o intamplare la care a luat parte, copilul dumneavoastra trebuie sa vorbeasca cu incredere, fara emotii, entuziast si bine dispus, pentru a se putea concentra asupra mesajului pe care doreste sa il transmita si pentru a se face inteles.

 

Parcugand module practice si interactive, copilul dumneavoastra va parcurge pas cu pas, in cadrul cursului „Mini MBA”, toate elementele unei prezentari convingatoare. Tot ceea ce suntem, de la tinuta, atitudini, gesturi si pana la cuvintele pe care le rostim, transmite mesaje prin care comunicam. Gestionarea lor cu eficienta va transforma o simpla prezentare intr-una de succes.

 

Oferiti-i copilului dumneavoastra posibilitatea de a exersa abilitatile necesare gestionarii cu succes a emotiilor generate de vorbitul in public, de a prezenta si de a crea prezentari clare, coerente si cu impact, de a atrage si a mentine audienta si de a transmite cu eficienta mesajul dorit.


La finalul acestui curs, copilul dumneavoastra va putea sa stabileasca obiectivele unei prezentari, sa deprinda acele trucuri care fac dintr-o prezentare obisnuita una de succes, sa isi analizeze propria prestatie si sa isi imbunatateasca stilul si abilitatile.

 

Nu ai niciodata o a doua sansa sa faci prima impresie. Mai mult, in general ai foarte putin timp la dispozitie pentru a schimba o impresie gresita. Prima impresie este, adesea, cea care stabileste tonul oricarei relatii.

 

Aceasta prima impresie ne da sentimentul de simpatie sau antipatie pentru o persoana. O impresie pozitiva initiala poate fi declansatorul unei relatii pe termen lung sau inceputul unei conversatii agreabile.

 

Primele impresii vin din modul nostru de a comunica cu lumea din jur, prin cuvintele pe care le folosim si prin vocea cu care rostim cuvintele respective. Parcurgand acest modul, copilul dumneavoastra va descoperi ca aspectul sau, limbajul corpului, manierele si vestimentatia formeaza o imagine prin intermediul careia ceilalti il percep.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy