Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Limba germana pentru copii

judetul : Bucuresti
3 - 6 ani;   6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

CENTRUL EDUCATIONAL FLUENTIS

Adresă:
Bucuresti, str. Emanoil Porumbaru 86 A (Charles de Gaulle), sector 1
Cale acces:
Aviatorilor
Date contact:
0726699808, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Limbi străine, Cultură generală

Dupa 15 ani de experienta pedagogica in sistemele educationale publice si private din Romania si strainatate, Centrul Educational FLUENTIS va propune o oferta complementara experientelor scolare, care sa asigure o dezvoltare armonioasa fiecarui copil, atat pe plan educational cat si emotional. 

 

Studiile arata ca, dintre toate lucrurile pe care le invatam in scoala, limbile straine sunt acelea care ne aduc cele mai multe beneficii, asigurand dezvoltarea intelectuala, dar si emotionala, deschizand calea catre alte culturi, relatii inter-personale diverse, posibilitati profesionale globale, acces la studiu international, etc.

 

Profesorii centrului Educational FLUENTIS se implica activ in influentarea procesului de invatare, pentru a le dezvolta copiilor creativitatea si a eficientiza modul de insusire a unor cunostinte variate, prin metode intuitive care le vor starni acestora curiozitatea si le vor aduce emotia noilor descoperiri.

 

FLUENTIS are resursele necesare pentru ca invatarea sa devina o activitate placuta, relaxata si eficienta pentru copilul dumneavoastra. Centrul nostru este locul unde copiii invaţă limbi străine cu materiale scrise, audio si video de ultima generatie, de la edituri de prestigiu din Europa, Singapore si SUA. 

 

Accentul in cadrul cursurilor de limba germana este pus pe dezvoltarea abilitatilor generale de limba, dar este adaptat si nevoilor imediate ale participantilor (sustinerea examenelor DTZ si DAF, admiterea la licee bilingve sau cu predare intensiva, transferul la studii in strainatate sau la o scoala internationala, participarea la olimpiade si concursuri in limba germana, etc).

 

Pretul unui curs este de 19 lei/copil/sedinta. Un modul de curs are 20 de sedinte. Cursurile se desfasoara la sediul Fluentis din strada Emanoil Porumbaru 86 A (Charles de Gaulle), sector 1.

Orarul se stabileste de comun acord cu participantii.

Inscrieri la 0726699808 sau office@fluentis.ro

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy