Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy
voucher50LEI

Descarcă acum!

Lectii de pian acasa

judetul : Bucuresti
3 - 6 ani;   6 - 12 ani;   peste 12 ani;  
X

Descarcă voucher


AD LIBITUM PIANO SRL

Adresă:
Banu Manta
Cale acces:
Metrou Basarab, STB 86, 105, 182, 282
Date contact:
0749372494, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Muzică, Dezvoltare personală, Altele
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

Lectii de pian pentru toate nivelurile de pregatire. Scopul nostru este de a transforma lectiile noastre in activitati recreative si benefice in acelasi timp. Recomandam ca frecventa de studiu o data sau de doua ori pe saptamana.

Studierea unui instrument muzical aduce beneficii uimitoare creierului, solicitand simultan mai multe regiuni cerebrale decat orice alta activitate intelectuala. Cercetarile recente au descoperit ca persoanele care studiaza un instrument muzical beneficiaza de un antrenament excelent al creierului, aceasta activitate fiind si o metoda terapeutica recomandata in dezvoltarea abilitatilor cognitive.

Specialistii au ajuns la concluzia ca regiunile cerebrale ale muzicienilor sunt diferite de cele ale oamenilor care nu practica aceasta arta, din punct de vedere structural si functional. Este vorba despre zonele cerebrale responsabile cu abilitatile motorii, auzul, memorarea informatiilor auditive si memoria, care devin mai active atunci cand o persoana studiaza un instrument. Aceasta preocupare artistica poate sa imbunatateasca aptitudini importante in viata de zi cu zi, precum luarea unor decizii in stare de alerta, planificarea unor actiuni sau perceptia emotiilor. Intreaga arhitectura a creierului se schimba pe fondul muzicii create cu ajutorul unui instrument muzical, din acest proces izvorand o serie intreaga de beneficii confirmate de experti.

Ad Libitum Piano isi propune sa aduca toate aceste beneficii impreuna, pentru a incuraja dezvoltarea multilaterala a copiilor de toate varstele dar si adultilor care isi doresc o dezvoltare personala prin intermediul cursurilor de pian. 

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy