Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Lecţie demo gratuită de limba engleză

judetul : Bucuresti
6 - 12 ani;  

Mavi Training

Adresă:
B-dul Iancu de Hunedoara, nr.42bis, et.2, ap.4
Cale acces:
Zona Piata Victoria
Date contact:
0753471373, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Limbi străine

Sâmbătă, 10 martie, îi invităm pe cei mici la o lecţie demonstrativă de limba engleză! 

Ca părinţi, toți ne dorim ca cei mici să stăpânească limba engleză încă de la o vârstă fragedă. Pe noi, toţi cei care facem parte din echipa Mavi Training, experienţa ne-a învăţat că rezultatele sunt mult mai bune atunci când copiii se simt în largul lor la ore, cand relaţia dintre profesor şi copil se bazează pe încredere reciprocă, când voia bună este prezentă în sala de curs. Noi credem că, înainte de a decide cursul potrivit pentru cel mic, este foarte important să vedem dacă sunt atraşi şi dacă atmosfera de la curs şi metodele profesorului sunt cele potrivite .

Participarea la cursul demonstrativ de limba engleză este posibilă doar pe bază de înscriere, efectuată până în data de 9 Martie, prin transmiterea unui e-mail la adresa office@mavitraining.ro sau sunând la numărul de telefon 0753.471.373. Avem nevoie de următoarele informații: prenumele copilului, vârsta lui și o adresa de e-mail/număr de telefon, la care să vă putem contacta.

Despre noi trebuie să ştii că suntem o echipă formată din oameni tineri care pun multă pasiune în ceea ce fac, fiecare având ani de experienţă în domeniile în care activează. Ne adaptăm cerinţelor tale şi împreună putem ajunge la performanţă, dar şi la echilibru.

Ne găseşti pe B-dul Iancu de Hunedoara, nr. 42 Bis. 

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Ateliere de percutie " Jocuri De...

Activitatile marca JdT se desfasoara in BUCURESTI. "Jocuri de Tobe" este un concept care promoveaza invatarea si dezvoltarea personala a...

Atelier de Creativitate prin...

V-ati imaginat vreodata cum arata personajele din poveste? Cu ce sunt imbracate? Sau poate unde locuiesc? V-ati intrebat vreodata cum s-ar...

Logopedie copii

Ce este logopedia si care este varsta recomandata pentru a incepe terapia? Logopedia este stiinta care se ocupa cu...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy