Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Explorers (1.9 - 3 ani)

judetul :

FasTracKids Romania

Adresă:
Str Lanariei nr 93-95 (sediul central Tineretului); Str Uverturii nr 49 (sediul Militari); Str Lucretiu Patrascanu nr 14, bl MY3, et 1 (sediul Titan); Str Matei Basarab, nr 42, Voluntari (sediul Pipera)
Date contact:
0733108074, e-mail,
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală

Explorarea este un instinct natural pentru orice copil, așadar de ce să nu-i lăsăm să descopere propriile lor răspunsuri la întrebări? O aventură distractivă pentru copii cu vârste aproximative între 1.8 și 3 ani care încorporează elemente de la FasTrack® Tots și, în plus, componente matematice și de alfabetizare. Printr-o combinație de activități practice, comunicare, adresare în public, concentrare pe limbaj, vocabular și numere, copiii primesc o educație timpurie echilibrată și distractivă. De asemenea, programul ajută și la familiarizarea cu limba engleză, având în componență activitați în această limbă.

 

FasTrack ® Explorers este un  program condus de instructor pentru o grupă de până la 6 copii, care asigură un fundament solid pentru dezvoltarea cunoștințelor pentru copiii preșcolari. Prin deprinderea creativității, comunicării, încrederii, gândirii critice și abilităților de colaborare cu ceilalți, folosind învăţarea centrată pe fiecare copil, FasTrack® Explorers  este un program interactiv și incitant.

FasTrack ®  Explorers ajută la integrarea facilă și naturală în colectivitate, pregătește copii pentru activități și reguli specifice grădiniței și ajută la diminuarea progresivă și firească a anxietății de separare de părinte.

 

Cu până la 5 activități diferite în fiecare curs, participanții la cursul FasTrack ® Explorers sunt expuși la Zig-zag-ul EducaționalTM. Această metodă le dă ocazia copiilor să primească informațiile multisenzorial (vizual, auditiv și kinestezic) adaptându-se la diversele stiluri și tipuri preferate de învățare.

Elemente care sunt prezente în cadrul unei lecții FasTrack® Explorers sunt:

Momentul de Bun-venit (tranziție și socializare),

Cercul de Bun-venit (exprimare creativă),

Stația de Învățare FasTrack® (cunoștințe și creativitate),

Mișcare (musculatura grosieră),

Momente Academice (vocabular, alfabetizare, matematică),

Momente Muzicale,

Momente Creative (cultură și artă)

Cercul de Rămas-bun (exprimare creativă)

FasTrack® Explorers este disponibil doar in unele centre FasTracKids din Romania.

LOCAŢIE PE HARTĂ:
Pentru a vedea adresa pe hartă, clic pe Seteaza marker campul adresa
Sterge markerul | Centreaza pe Romania
Latitudine:
Longitudine:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy