Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Educatie financiara

judetul :

CLUB TRAINING

Adresă:
Constanta
Date contact:
0723930026, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală

In mare parte, suntem rezultatul educatiei primilor ani de viata si de scoala. Exista un moment in viata familiei cand parintii trebuie sa vina in intampinarea curiozitatii copilului, insa care este cel mai potrivit mod de a aborda subiectul bani?

 

Limbajul trebuie adaptat nivelului de intelegere al copilului, iar explicatiile date astfel incat el sa inteleaga. In cuvinte simple, el poate intelege ca banii au o limita, la fel si pretentiile.

 

Inca de la varste foarte fragede, copilului dumneavoastra i se pot explica reguli simple care tin de cheltuirea si economisirea banilor, iar pusculitele sunt un pas mic catre un buget personal al copilului. Un moment potrivit pentru a responsabiliza copilul in privinta banilor este acela in care isi doreste ceva anume. S-a ajuns la concluzia ca daca isi doresc ceva, copiii pot face economii si inteleg ce inseamna planificarea.

 

Banii sunt importanti, dar rostul si valoarea lor reala trebuie explicate copilului dumneavoastra din momentul in care arata primele semne de interes pentru acest subiect. 

 

Toate acestea pot parea lucruri simple, dar ele trebuie comunicate, exemplificate si confirmate copilului, pentru ca el sa poata incepe primii pasi in educatia financiara.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy