Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Cursuri de yoga pentru copii

judetul : Timis
3 - 6 ani;   6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

Poster

Cursuri de yoga pentru copii

Adresă:
Timisoara, Str. Vasile Alecsandri, Nr. 8, Et. 1, Ap. 3
Cale acces:
Intrarea se face, cum se merge din Piata Unirii spre Piata Libertatii pe partea stanga intre Bijuteria GB si magazinul Triumph.
Date contact:
0766735773, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Sport

Copiii obţin beneficii enorme de la yoga. Fizic, se îmbunătățește flexibilitatea lor, puterea, coordonarea şi conștientizarea corpului. În plus, concentrarea lor,  calmul și relaxarea cresc vizibil. Făcând yoga, exercitii pentru copii sub forma de joaca, ei se conectează mai profund cu sinele interior și dezvolta o relație apropiata cu natura care îi înconjoară. Yoga pastreaza acea lumina interioară minunată care exista la fiecare copil.

Atunci când yoghinii au dezvoltat asanele cu multe mii de ani în urmă, ei au trăit în apropierea naturii și s-au inspirat din ea – înțepătura unui scorpion, graţia unei lebede, statura impozanta  a unui copac. Când copiii imita mișcările și sunetele din natură, ei au o șansă să se puna în postura unei alte ființe și să-şi imagineze calitățile sale. Atunci când acestia își asumă postura leului (Simhasana), de exemplu, ei experimentează, nu numai comportamentul leului ci şi puterea lui. Mișcările fizice introduc copiii către  adevărata semnificație yoga: uniune, respect de sine, respect faţă de toate formele de viaţă și le prezinta o parte din panza delicată a vieții.

Este doar primul pas pentru o lume mai buna, mai plina de compasiune, atât faţă de noi inşine cât şi faţă de ceilalti.

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy