Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Cursuri de pictura pentru TINE

judetul : Bucuresti
0 - 3 ani;   3 - 6 ani;   6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

sincretismulartelor

Adresă:
Str. Batistei
Cale acces:
metrou universitate, troleibuz,autobuz,
Date contact:
0726536678, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Arte plastice

Strada Batistei nr.1-3 ( Universitate)

Dezvoltarea inteligentelor multiple cu ajutorul artelor pentru copii si adulti.

Copiii nu imita, ci se straduiesc sa reproduca si sa interiorizeze anumite informatii din mediul inconjurator. Una dintre exprimarile de baza pe care o folosesc este desenul, care nu este o modalitate de a copia, ci o cale de a reda perceptia lor asupra lucrurilor care le construiesc existenta.

 

Gandeste-te ca, in timp ce inveti, esti tot un copil cu o pofta nemarginita de a intelege si retine cat mai multa informatie. Cursurile de pictura si sculptura, atelierele de creatie te vor ajuta sa vezi intr-un alt mod formele, culorile, spatiile, umbrele si lumina din jurul tau.

 

Vei invata sa transformi o imagine mentala intr-una palpabila, intr-o forma coerenta asternuta pe o suprafata sau descatusata din interiorul unui bloc de piatra.Vei invata sa folosesti instrumente specifice pentru artele plastice si sa executi anumite miscari care iti dezvolta indemanarea si coordonarea dintre minte si corp.

 

Toate aceste activitati inglobeaza elemente de inteligenta spatio-vizuala, kinestezica (abilitatea de a-ti controla miscarile corpului si de amanipula obiecte) si naturalista (abilitatea de a recunoaste si de a categoriza plante, animale si alte obiecte din natura).Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy