Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Cursuri de limba engleza si germana

judetul : Bucuresti
3 - 6 ani;   6 - 12 ani;   peste 12 ani;  

Big Ben School

Adresă:
Soseaua Iancului nr. 102, sector 2, Bucuresti
Cale acces:
Autobuzul cu nr. 335, statia Zefirul; metrou Iancului
Date contact:
0751385518, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Limbi străine, Tabere

                                         

Cine suntem?

Big Ben School of Languages este centrul de limbi straine pentru copii si adulti situat in Bucuresti, care va propune metoda perfecta pentru invatare limbilor straine pe care le doriti.
Big Ben School of Languages a fost infiintata in anul 2009 ca centru de limbi straine pentru copii.

Unde ne gasiti?

Big Ben School Iancului isi desfasoara activitatea intr-o vila dintr-o zona linistita a Bucurestiului. Clasele sunt spatioase, dotate cu echipament modern, pentru a facilita studiul intr-o atmosfera relaxanta.

De ce Big Ben School?

  • Pentru ca este unul dintre cele mai reputate centre de limbi straine din Bucuresti
  • Pentru ca grupele la Big Ben school nu depasesc 8 copii / 12 adulti
  • Pentru ca la noi te vei simti ca acasa
  • Pentru ca investim permanent in personalul nostru
  • Pentru ca vei invata atat de la cei mai buni profesori romani cat si nativi (Marea Britanie, SUA)
  • Pentru ca vei face progrese vazand cu ochii, martor fiind rezultatele deosebite obtinute de cursantii nostri la diverse concursuri (Cambridge, Trinity, Evaluare in Educatie, Public Speaking etc.)

Cui ne adresam?

Cursurile de limba engleza si germana se adreseaza copiilor cu varsta intre 4 si 14 ani si sunt cursuri standard ce se desfasoara pe tot parcursul anului scolar, respectiv de la jumatatea lunii septembrie si pana la finalul lunii iunie.

Copiii sunt incadrati in grupa corespunzatoare varstei, dar si nivelului de cunostinte. Noii cursanti beneficiaza de o evaluare gratuita, pentru a putea fi incadrati in grupa corespunzatoare.

Cum decurge ora de curs?

Cursurile standard mentin echilibrul de interactivitate si interdependenta intre cele 4 abilitati de comunicare fundamentale: scris, vorbit, citit, ascultat. Lectiile se bazeaza pe manualul selectat (al uneia din prestigioasele edituri Cambridge, Oxford, Macmillan, Express Publishing etc.) conform programei centrului nostru, dar nu se rezuma la acesta. Activitatile auxiliare cuprind: jocuri diverse, proiectia de clipuri tematice sau filme, lecturi suplimentare, jocuri de rol, fise de lucru, crearea de postere, etc. activitati ce le dezvolta copiilor nu numai abilitatile lingvistice, ci si cele de invatare si procesare a informatiei, de care vor avea nevoie si in afara clasei, in viitor.

Obiective clare!

Obiectivele cursurilor standard de limba engleza si germana pentru scolari si elevi sunt: facilitarea comunicarii cu vorbitori nativi, dezvoltarea curiozitatii si interesului pentru limba si cultura engleza si germana, dezvoltarea abilitatilor scrise si orale, stimularea creativitatii cursantilor, dezvoltarea abilitatii de procesare a informatiilor.

Va asteptam la sediul nostru de pe Soseaua Iancului nr. 102 pentru a va convinge!

 

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy