Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Cursuri de escalada pentru copii

judetul :

Vertical Spirit - sala de escalada din Baicului

Adresă:
Str. Baicului 80, Sector 3, Bucuresti, in incinta fostei Electronica Industriala
Cale acces:
Din Str. Sergent Nicolae Culea sau din Str. Baicului
Date contact:
0766.776.887, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Sport

Salile de escalada Vertical Spirit  reprezinta locul unde copiii de toate varstele pot intra in contact cu escalada, intr-un mediu sigur si prietenos.

Sub permanenta supraveghere si indrumare a unor instructori experimentati, copiii isi dezvolta pas cu pas deprinderile necesare in escalada, procesul de invatare fiind placut si provocator datorita jocurilor si exercitiilor tematice deosebit de variate.

Programul destinat copiilor nu are drept scop doar deprinderea tehnicilor de catarare, ci isi propune sa le imprime acestora dragostea pentru miscare si natura, precum si formarea unor deprinderi si insusiri ce le vor fi de folos in viata de zi cu zi. Activitatile si exercitiile din cadrul programului au ca obiective stimularea creativitatii copiilor si dezvoltarea aspectelor de ordin fizic in stransa legatura cu cele sociale, emotionale si intelectuale ale personalitatii lor.

La curs pot participa copii cu varste cuprinse intre 4 si 15 ani. Desigur, jocurile si exercitiile sunt alese in functie de nivelul si abilitatile fiecarui copil, astfel incat calitatile sa le fie puse in evidenta, iar deficientele corectate.

Cursurile se desfasoara pe toata durata anului, inclusiv in vacante, nefiind conditionate de o anumita data de incepere.

 

Video:
VEZI VIDEO
Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy