Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Cursuri de escalada pentru copii

judetul :

Vertical Spirit - sala de escalada de la Universitate

Adresă:
Str. Tudor Arghezi, Nr 46, Sect 2, Bucuresti, in incinta Scolii Generale Nr.19
Cale acces:
dinspre strazile Maria Rosetti sau Batistei
Date contact:
0766.776.887, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Sport

Salile de escalada Vertical Spirit  reprezinta locul unde copiii de toate varstele pot intra in contact cu escalada, intr-un mediu sigur si prietenos.

Cursurile se desfasoara pe tot parcursul anului, inclusiv in vacante.

Sub permanenta supraveghere si indrumare a unor instructori experimentati, copiii isi dezvolta pas cu pas deprinderile necesare in escalada, procesul de invatare fiind placut si provocator datorita jocurilor si exercitiilor tematice deosebit de variate.

Programul destinat copiilor nu are drept scop doar deprinderea tehnicilor de catarare, ci isi propune sa le imprime acestora dragostea pentru miscare si natura, precum si formarea unor deprinderi si insusiri ce le vor fi de folos in viata de zi cu zi. Activitatile si exercitiile din cadrul programului au ca obiective stimularea creativitatii copiilor si dezvoltarea aspectelor de ordin fizic in stransa legatura cu cele sociale, emotionale si intelectuale ale personalitatii lor.

La curs pot participa copii cu varste cuprinse intre 4 si 15 ani. Desigur, jocurile si exercitiile sunt alese in functie de nivelul si abilitatile fiecarui copil, astfel incat calitatile sa le fie puse in evidenta, iar deficientele corectate.

Cei mai talentati dintre ei vor fi integrati intr-un program special de pregatire orientat catre performanta, putand participa la competitiile de escalada organizate pe plan national si international.

LOCAŢIE PE HARTĂ:
Pentru a vedea adresa pe hartă, clic pe Seteaza marker campul adresa
Sterge markerul | Centreaza pe Romania
Latitudine:
Longitudine:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy