Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Cursuri de dans irlandez pentru copii si parinti

judetul : Bucuresti
6 - 12 ani;   peste 12 ani;   parinti;  

STEYsha School of Irish Dance

Adresă:
Str. Verzisori, nr. 4, etaj 1, sala Ydeal (zona Piata Bucur, Intersectia Budapesta, Pasaj Marasesti, Unirea, Tineretului).
Cale acces:
Metrou Unirea si Tineretului, 381, 313, 27 samd
Date contact:
0740680805, e-mail, website
Categorie
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

STEYsha School of Irish Dance sustine la nivel de Bucuresti cursuri permanente de dans irlandez pentru copii si parinti, fie ca sunt interesati de performanta, de dansul irlandez ca si hobby, de mentinerea si imbunatatirea formei fizice sau de latura sociala a acestui tip de activitate.

Cursurile sunt organizate pe grupe de varsta si nivel de dans, asadar avem grupuri permanent deschise de incepatori copii, incepatori adulti, grupuri de avansati spre care se evolueaza indiferent de varsta si un grup casual de sambata dimineata, ideal pentru familiile care vor sa invete dans irlandez impreuna.

Incepatorii se pot inscrie oricand in timpul anului, singura conditie de varsta fiind 5 ani +.

Ocazional, cursantii vor avea ocazia sa participe si la workshopuri intensive sustinute de mentorul nostru din Polonia, profesor certificat international de dans irlandez, la mini-workshopuri de stretching, la petreceri tematice tipic irlandeze, spectacole sustinute de cei mai buni dansatori ai scolii, competitii internationale si iesiri sociale cu cei din scoala. Celor mai buni cursanti li se va oferi oportunitatea de a dansa pe scena alaturi de restul grupului de spectacol al scolii.

In cadrul STEYsha incurajam performanta sportiva si artistica obtinuta prin dansul irlandez, motiv pentru care programul cursurilor si abordarea cursantilor se face in primul rand din perspectiva eficientizarii folosirii corpului in miscare, a respiratiei, a fluiditatii si a ritmului.

LOCAŢIE PE HARTĂ:
Pentru a vedea adresa pe hartă, clic pe Seteaza marker campul adresa
Sterge markerul | Centreaza pe Romania
Latitudine:
Longitudine:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy