Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Cursuri de Dans de Societate

judetul :

ATTITUDE DANCE STUDIO - Cluj-Napoca

Adresă:
Cluj-Napoca, Str. Baba Novac nr. 32
Cale acces:
Masina pe strada, autobus 35, 46, 32, 33, 3, 6, Langa Teatrul National
Date contact:
0745322388, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dansuri

Initiere: 

            Se invata dansuri moderne si de societate, exercitii ritmice si muzicale sub forma de joc prin dans in vederea dezvoltarii simtului ritmic, muzical, coordonarii motrice artistice si nu in ultimul rand de a insufla copilului dumneavoastra placerea de a dansa.           Intermediari: 

            Se invata figuri noi din dansurile de societate in vederea crearii de mici coregrafii, principii de baza si elemente tehnice generale si specifice fiecarui dans cu introducerea mai accentuata a dansului in pereche.

 
            La acest nivel copiii invata sa socializeze, sa fie disciplinati, sa lucreze in echipa (pereche) crescandu-le stima de sine.


            Avansati: 
           
             Se invata mai multe figuri de dans cu perfectionarea tehnicii si se formeaza perechi in vederea pregatirii pentru participarea la competitii. Regimul de lucru este mai intens pregatind copilul pentru nivelul de performanta.


            Performanta: 

             Fiind nivelul cel mai inalt, accentul se pune pe antrenamente specifice dansului sportiv (dansul de societate in regim de sport). Astfel avem antrenamente pentru: dezvoltarea conditiei fizice, perfectionarea tehnicilor fiecarui dans si figuri de dans, invatarea de coregrafii, antrenamente in regim de competitie si cantonamente.

              La acest nivel antrenamentele sunt planificate pe termen scurt si termen lung cu scopul de atinge performante individuale maxime in raport cu dezvoltarea fizica si psihica armonioasa a copilului.

 
Anual organizam un spectacol de amploare la Opera Maghiara unde participa toate grupele de copii (peste 250) cu diverse dansuri. In premiera au avut loc in ultimele doua editii doua Musical-uri cu copii - MY FAIR LADY si MARY POPPINS unde TVR Cluj au fost coproducatori.
Video:
VEZI VIDEO VEZI VIDEO VEZI VIDEO
Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Tabara Coolturala BookLand Apuseni

Cel mai inteligent mod de a te distra! Taberele Coolturale BookLand - un concept unic care imbina intr-un format cool atmosfera taberelor de...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy