Peste 12000 abonati la site
Zilnic apar cursuri noi. Te aşteptăm şi mâine pentru a vedea noutăţile.
PARTENER STRATEGIC
Ascultă LIVE Itsy Bitsy

Cursuri dans copii si parinti, in paralel la DAnceTime.ro.

judetul : Bucuresti
3 - 6 ani;   6 - 12 ani;   peste 12 ani;   parinti;  

SCOALA DE DANS DANCETIME BUCURESTI

Adresă:
Bucuresti, in centru.
Cale acces:
Cu masina personala - locuri de parcare da, se gasesc. Cu Metrou - Statia Pta Romana (535 m). Cu autobuz 133,135 - statie chiar in fata sediului sau troleibuz 79,86 sau tramvai 5, 16.
Date contact:
0726328891, e-mail, website
Categorie
Cursuri copii » Dezvoltare personală, Altele, Actorie, Dansuri
Cursuri părinţi » Cursuri părinţi

Dupa cum bine stiti in perioada copilariei se formeaza deprinderile esentiale pentru viata de adult. Urechea muzicala, postura fizica, coloana dreapta, deprinderile motrice se pot dezvolta cel mai bine de la aceasta varsta. DAnceTime organizeza cursuri educative de dans pentru copii cu ajutorul pasiilor de dans, pe o programa pedagogica si adaptata nevoilor copiilor la diferite varste.

OBIECTIVE, PROGRAMA DANCETIME: 
foto cursuri de dans pentru copiiDezvoltarea urechii muzicale, imbunatatirea posturii, echilibrului; expresivitate in miscare si stimularea creativitatii;, responsabilizare specifica pentru varsta lor, invatarea si memorarea unor pasi de dans simplii adaptati varstei lor,  dezvoltare fizica armonioasa (include corectarea tinutei incorecte), eleganta si plasticitate in miscare, obisnuirea cu miscarea fizica inca de mic copil pentru o viata echilibrata in viitor si a altor deprinderile motrice care se pot dezvolta cel mai bine de la aceasta varsta. 

Ca urmare a solicitarilor parintiilor ce veneau la orele de dans pentru adulti, Scoala de Dans DAnce Time a  conceput din aprilie 2011 o programa cu cursuri de dans pentru copii  si pentru varste intre 4 - 6 ani unde ne axam pe pasi din dans sportiv combinati cu dans modern si exercitii fizice de gimnastica aerobica pentru imbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului (Aerobic DAnce). Daca aveti un copil mai mare Scoala de Dans DAnceTime il indruma la grupa de varsta 7-12 ani, unde copiii invata dansuri la fel de atractive: coregrafii pe hiturile fiecarui an, disco, dansuri latino-americane si dansuri de societate (standard) si mai nou, din 2013, dansuri populare romanesti.

Parintii pot urma in timp ce isi asteapta copii cursuri de dans latino-american, lectii de dans de societate, tango argentinian, zumba sau pilates in celelalte doua sali din aceiasi locatie situata centrala, in Pta Romana.

Grupele la DAnceTime sunt de maxim 8 copii, pentru  ca copilul tau sa beneficieze de toata atentia instructorului. Instructorii DAnceTime sunt dansatori profesionisti, pedagogi calmi si cu rabdare. 

Scoala de Dans DAnceTime te asteapta. DAnceTime este Miscare + Relaxare, la Superlativ! DanceTime a fost infiintata in 2005!

Locaţie pe hartă:
Vizualizare hartă mărită
Comentarii:

CURSURI RECOMANDATE

Robotica si Programare La Muzeul...

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa”  și  ȘCOALA IT  vă invită in fiecare sambata cu doua noi cursuri:...

Gimnastica aerobica pentru copii

Academia Campionilor ofera cursuri pentru copii (4-16 ani) de gimnastica aerobica, majorete cu pompon, Fitkid. Abonamentul lunar acopera 2...

Robotica, Programare si...

    Va asteptam pe site-ul www.scoalait.ro unde poti vizualiza filmulete cu si despre roboti si nu numai.    Totul...

în parteneriat cu Radio Itsy Bitsy